lassandebiztosan

2013. október 14., hétfő

Mattító fedőlakk, folyékony homok

 Múltkor írtam, hogy nem tudtam ellenállni a csábításnak, és meg kellett vennem egy mattító fedőlakkot. :) Annyira beleszerettem, hogy nem igaz! Rengeteg lehetőséget rejt. Na nem saját ötletekből táplálkoztam, hanem láttam pár helyen, hogy milyen szép, ha vegyítjük csillogós lakkal is. Így nekiveselkedtem, és ez lett belőle. Nem profi, de nekem tetszik, és annyira jól lefoglal, kikapcsol, szeretek bíbelődni a karmaimmal. Én nem is értem, hogy miért hanyagoltam el ennyire a körmeimet eddig. (Ja de, tudom: a lustaság nagy úr, meg alig volt pár lakom.)

Olyan kis elegáns. :) A csíkokhoz szigszalagot vágtam csíkokra, míg a pöttyök gombostű segítségével készültek. (a középső ujjam az csak ilyen festegetés, az nem lett túl jó...)


 A lábkörmeimet meg most kísérleti alanyoknak használom. :) Itt úgy csináltam, hogy a fentebb is használt sötétszürke lakkra tettem fehér pöttyöket, majd a végén mattítottam. A képek nem annyira adják vissza, élőben sokkal jobban látszódik, hogy milyen kis különösek, hogy nem csillognak.

A kislánykám szerint koszos. :D Hiába mondom neki, hogy pöttyös. :)

Frissítés: Ma vettem egy homok hatású lakkot és szerelem lett első látásra. :) Nem bírtam ki, fel kellett kennem kipróbálásra. Nagyon nagyon tetszik, olyan kis különleges, hogy a felszíne tapintásra rücskös, csillogó, de mégsem hivalkodó. Imádom! Moyre márkájú és a gatyám sem ment rá (470 Ft), könnyű felvinni, gyorsan szárad, szóval tényleg szercsilávcsi. :)

6 megjegyzés:

  1. Jól néz ki!!! Nagyon kreatív vagy!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon tetszenek a körmeid! Mindegyik! Kár, hogy nem itt laksz a szomszédba, az enyémen is kreatívkodhatnál. :)
    Tök jó, hogy elmentetek a Vadaskertbe. Kíváncsi vagyok a dokinő mit fog majd írni.
    Egyébként nekem is az jutott eszembe, amit más is írt, hogy oké, valamit megállapítanak, de igazából majd az lesz a döntő, hogy hogy reagál a kezelésekre. És volt egyébként olyan, hogy teljesen passzív maradt? Mert nekem úgy rémlik, a végére egész jól belejött a feladatokba. És tényleg sokszor hallani olyat, hogy egy gyerekről kijelentik, hogy nem fog járni, beszélni...stb. aztán mégis megtanulja.
    Szóval kitartást nektek. És egy "sima" gyereknél is vannak ám hullámvölgyek.
    Jól rémlik, hogy nálatok széklettel voltak gondok? Ha igen, megírnád nekem miket alkalmaztatok, mi vált be? Köszi! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óh, köszönöm! :)
      Fú, majd írok posztot, a lelet még lóg a levegőben, remélem nem sokáig, mert rohadt türelmetlen vagyok már...
      Hát, nem igazán együttműködő a fejlesztéseken (sem), de majd erről is írok bővebben hamarosan. :) Passzívnak nem mondanám, mert mindig mocorog, pörög ezerrel, ha elvonul, akkor is minimum a szája jár. :)
      Szegényről is mondtak már olyanokat, amiket szerencsére megcáfolt (izomsorvadás, értelmi fogyatékosság). Remélem, hogy sokat ki tudunk belőle hozni, és ki bírjuk robbantani a csigaházából.

      Székszorulásnál nálunk a tejallergia volt a ludas. De amíg nem derült ki, sokat segített a Mira Baby víz (ehhez hozzá sem tud szokni). Meg sok rostos innivaló tea helyett (vizet sosem ivott). Meg volt, hogy éhgyomorra kapott cukros kamillateát. És persze próbáltam rostdúsan étkeztetni, kerülni a fogósokat. Szorítok, hogy mielőbb megoldódjon nálatok is, mert olyan rossz, mikor nem bírnak szegénykék kakilni. :(

      Törlés