lassandebiztosan

2013. október 10., csütörtök

Tutkóság van! :)

 Tegnap hívott a gyógypedagógus, hogy ma menjünk. Jaj, úgy örülök, nagyon szimpatikus ő is. Mikor Hancsika meglátta, nyüszített. :D Barátságos gyermek. :D Kedves, aranyos az új gyógypedagógusunk, már tegeződünk is és ami még ennél is fontosabb: van tapasztalata autikkal. A réginek nem igazán volt, és úgy állította össze a feladatokat, hogy azoktól a kollégáktól kért ötleteket, akik auti speckósok. Én nagyon örülök, hogy most ilyen téren tapasztaltabb szakemberhez kerültünk. Az előző is jó volt, hisz a nevére a jutifalatos gyakorlatok után kezdett el hallgatni például, de nála valahogy azt éreztem, hogy ezen a területen nem olyan magabiztos, gondolom, mert nem volt annyi tapasztalata.
 Beszélgettünk, a Cuki játszogatott, persze hozta itt is a furcsaságait, de hát ugye ezek miatt kell mennünk. :) De amúgy édes volt és még a gyertyát is el sikerült fújnia.

 Tegnap a TSMT elmaradt, mert lebetegedett a konduktor. És ma meg már megtudtuk a rossz hírt: kimegy külföldre. :( Pedig őt nagyon imádtam, maga volt a kedvesség, csodálatos, megnyugtató kisugárzása volt. Sajnálom nagyon, hogy elmegy. :( De rendes volt, mert ezt nekem már hónapokkal ezelőtt említette, hogy előfordulhat, hogy ő lelép, így nem ért akkora sokként.
 Így itt is új szakembert kell megismernünk... Ő állítólag nem is csinál TSMT-t, vagy legalábbis Hancsedlivel nem, hanem valami nagymozgásos akármi lesz. Olyan szempontból nem estem kétségbe, mert a régi konduktorunk mondta, hogy a leányzó jelen fejlettségi szintjéhez már szinte az összes feladatsort megcsináltuk (1-2 ha lett volna még, utána így is úgy is csoportosra kerültünk volna). A többi tréning az már összetettebb, és együttműködést igénylő lenne, ami ugye nem az erőssége a kiscsajszinak...

 Nagyon örülök, hogy elkezdődött a korai, így sokkal nyugodtabb a lelkem, nem érzem magunkat olyan elveszetteknek. :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy ilyen jó az új gyp. , az nagyon sokat számít, hogy van tapasztalata! Gyertyafújás a foglalkozás végén volt? Bebével is amikor egyénire jártunk mindig úgy fejeződött be az óra! :)
    TSMT terapetutát sajnálom, de biztos jó lesz az új szakember is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, most a végén volt, a réginél meg a közepén. :) Lehet, hogy itt nekünk is mindig a végén lesz. A nő nagyon ráérzett, hogy hogy kell közeledni a leányzóhoz, a gyertyafújásnál kacarászott is. :)
      Kedden megismerkedünk az új tornáztatóval is. :) Mondjuk én már azzal megelégszem, hogy a gyp. jó, hisz én most úgy érzem, hogy az ilyen jellegű támogatásra most nagyobb szüksége van.

      Törlés