lassandebiztosan

2013. október 30., szerda

Megnyugodtam

 Áh, nemrég telefonált a Vadaskertből a doktornő. :))) Úgy történt, hogy végül csak írtam neki facebook-on és email-ben is. Nem a tegnapit, hanem egy kicsit finomabbat:

"Tisztelt Doktornő!
Elnézést a zavarásért! Próbáltuk telefonon elérni a Vadaskert Alapítványon keresztül, de sajnos többszöri próbálkozásra sem sikerült.
Érdeklődni szeretnék, hogy mikor kapjuk meg a diagnózist? A Posta keverte el a levelet, vagy még nem lett feladva? Október 8-án voltunk vizsgálaton, és Ön azt mondta, hogy másnap feladja a leletet.
Nagyon fontos lenne számunkra, hogy kézhez kapjuk, vagy legalább arról kapjunk információt, hogy mikorra várhatjuk, ugyanis a neurológusunknak és a gyógypedagógusunknak is szüksége lenne rá, nem tudok nekik mit mondani, és nem mellesleg bennünket is érdekelne.
Válaszát, segítségét előre is köszönöm!
Tisztelettel: xy"

 És nem sokkal az elküldése után már hívott is. Megkönnyebbültünk. Nem szívatott a doktornő, hanem több dolog egybeesése vezetett ehhez a nem túl kellemes végkifejlethez. Kavarás történt. De megnyugodhatunk, mert ha minden jól megy, bár nem akarok semmit sem elkiabálni, akkor jövőhéten megkapjuk a várva várt levelet, mert holnap feladja.
 Csomószor elnézést is kért, szóval mégsem csak cukormáz és színjátszás volt a személyes találkozáskor tapasztaltak, még azt is mondta, hogy miért nem voltunk agresszívabbak. :) Pont ezért is volt fura, hogy elsőre tök cuki volt, aztán meg nem lehetett elérni, diagnózis meg sehol. De most már tudjuk a számát, és mondta, hogy ha megérkezik a levél, hívjuk fel, és ha bármi bajunk van, kereshetjük ezen a számon.

 Voltam ma bőrgyógyászaton is és szerencsére nincs gyanús anyajegyem. :) Jó, persze várni kellett, de én már be vagyok törve, ilyenen már meg sem lepődöm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése