lassandebiztosan

2013. október 21., hétfő

Kellemes meglepetések

 Ma jött a postás. Na nem leletet hozott, annál sokkal jobb dolgokat: körömlakkokat! :) Ugyanis egy kedves olvasóm küldött gyönyörű színű lakkokat. És még O.P.I. is van köztük, amiről még csak olvastam, de állítólag nagyon szuper, alig várom, hogy kipróbáljam! :) El voltam ájulva, és megint teljesen meghatódtam, és olyan fura még mindig, hogy ismeretlen emberek segítenek, örömet szereznek nekem. Egy bajom van ezzel: nem tudom, hogy hogy tudnám meghálálni.
 A kedvenceim a két zöld (a sötétebb tökéletesen fog harmonizálni a bogárszárny fülbevalómmal) és a Vampire's Love is megfogott első ránézésre, és olyan téli hangulata van, szerintem sokszor lesz rajtam a hideg beálltával. Mivel elkezdtem nyitni a csajosabb színek felé is, így a rózsaszín árnyalatok is tetszenek.
 Itt is szeretném megköszönni a csendes olvasómnak! ;)







 A másik jó dolog ma pedig az volt, hogy ahhoz képest, hogy tegnap mennyit köhögött a Cukika, ma alig és a kedve és az étvágya is jobb volt. A hője is teljesen rendben volt, és elkezdett szakadozni. Elvittem azért orvoshoz, várni sem kellett. Helyettesítette az orvosunkat az én volt gyerekorvosom. :) Olyan fura, hogy az a nő semmit nem változott. o.O Hogy csinálják??? De ami a lényeg, hogy rendben a tüdeje, ha felmenne a láza, akkor kell visszavinnem, addig meg Ambroxol. Kicsit tiltakozott a vizsgálat ellen, de nem volt vészes. Matricával nem tudták lekenyerezni, de mikor jöttünk el, akkor mondta, hogy sziasztok. :) Egyem is meg, olyan cuki volt. Meg a szomszédoknak is köszönt ma. Amúgy a kedvencem, mikor úgy köszön, hogy viszlát. :D
 Már abból is sejthető, hogy jobban van, hogy rohangált egy csomót, és 11 után aludt el. Mondjuk aki délben kel... :D Ja, és el ne felejtsem már, hogy a hazafele úton az orvostól, hosszú szakaszon sikerült sétálásra bírnom. Olyan jó volt! Persze a kezét nem foghattam, de ez részletkérdés. Eleinte tiltakozott, és visszafele indult el párszor, de mondom kibánok én veled, felhasználom már a Dóra mesét, így idéztem belőle egy kis módosítással: keressük meg aput volt a varázsmondat. És mutattam, hogy arra + még mondtam azt is, hogy ezt a térképtől tudom. :D

10 megjegyzés:

  1. Nekem egy új laptopra lenne szükségem de a kedves olvasóim nem akarnak nekem küldeni, nem is írok többet nekik DD. Jó az a szavazógép oldalt, mikor jön a lelet...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért tessék írni, és ha nyerek a Skandin, akkor küldök, jó? :) Ja, és nem frissülsz, hiába csinálok akármit is. :(
      A kapott kedvességekben pont az is a megható, hogy nem kértem semmit, de mégis olyan figyelmes olvasóim vannak, hogy kipuhatolják, hogy minek örülnék, mivel tudnának segíteni. Nagyon jól esik, és bevallom, visszaadja az emberekbe vetett hitemet.
      A szavazógombot már félőrült, vérben forgó szemekkel készítettem, mert már szétbasz az ideg. Fú, majd írok róla bővebben is, röviden annyi, hogy a doktornő elérhetetlen, én meg már betegjogi képviselőn gondolkozom...

      Törlés
    2. Kati: Nem tudom mi lehet az oldalammal, olyan szélsőséges mint én vagyok. Miután méregből szoktam írni, az meg minden nap van, 2 naponta biztos van új poszt. Azt a leletet nem lehet hogy még nem írta meg az orvos, azért elérhetetlen?

      Törlés
    3. A bloglistában is a frissítésnél piros csillagos, szóval ott is jelzi, hogy valami van. Na mindegy, a lényeg, hogy most már tudom, hogy mi a helyzet. A fiad személyazonosságának eltüntetésén szétröhögtem magam. :D Nagyon jó lett.
      Pont azért hívnánk a dokit, hogy egy mondatban elmondja, hogy mi van, miért nincs lelet, elfelejtette, szarik rá, vagy még agyal rajta pár hetet. Akármilyen elfoglalt is, azért 1 percben tájékoztathatna, vagy írhatna egy emailt. De lehet, nekem nagyok az elvárásaim.

      Törlés
  2. Örülök, hogy jobban vagytok! Tök jók a lakkok! Tegnap én is lakkoztam este, ember meg beszólt, hogy lakkozzak amíg van időm, mert a három gyerek mellett már nem lesz! :D Na arra valahogy akkor is fogok időt szakítani!!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon tetszenek nekem is. És a képek ugye annyira nem is adják vissza, hogy milyen gyönyörűek.
      Ezek az emberek szeretnek beszólogatni nekünk, úgy érzem. ;) Amúgy meg nem is olyan sok idő, mint amennyire a férfiak annak látják. Én reszelni utálok, mert az vesz el viszonylag sok percet. Nekem, mikor beszólogat, hogy mennyit izélek a körmeimmel, akkor azt szoktam neki mondani, hogy agggyá pénzt, és megyek manikűröshöz, az biztos gyorsabb. :P Ezután békén szokott hagyni. :D

      Törlés
    2. Ezt a manikűrös dumát én is ellövöm neki! :D

      Törlés
    3. Hátha nálatok is beválik! ;)

      Törlés
  3. Tényleg nagyon jók a körömlakkok :) Néha rám is rám jön, hogy kicsit csajosabb legyek és a körmöm is befessem, de mivel utálom lemosni, ezért inkább be se kenem :D
    Szavazta, én is jobb oldalt, idén csak megjön még az a lelet! :)
    Hannesznak pedig jobbulást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fú, lemosni én is utálom!!! Ne tudd meg, a homok hatású lakkot tegnap vagy negyed óráig mosogattam, nagyon makacsnak bizonyult.
      Köszi a szavazatot! :) Kíváncsi vagyok nagyon. Már arra is gondoltam, hogy a helyes megfejtők közt kisorsolok egy csokit. :)
      Köszi, Noninak is további jobbulás!

      Törlés