lassandebiztosan

2014. április 1., kedd

Eltűnésem oka

Megfáztunk. De nagyon. Rajtam jobban kijött, mint a leányzón, ő így is rohan fel-alá, én meg egész nap vacogtam az ágyban... Nálam akkor kell komolyabb betegségre gondolni, ha nem kívánom a kávét és ha nem netezek. Nemrég nyomtam be a gépet és egy pici kávét sem ittam. A heti fejlesztést is lemondtam. :(

Óriási mázlista vagyok, hogy rendes emberem van és meló után még a drágaságunkat is megeteti, megfürdeti.

Csak azért gondoltam megírni ezt a bejegyzést, mert lógok pár email-lel, meg hsz-re reagálással és szeretném, ha tudnátok, hogy emiatt nem válaszolok.
És holnap meg áprilisi körömkihívás, amit szerencsére már megírtam, időzítve van (úgy van megbeszélve a csajokkal, hogy egy időpontban tesszük közzé a kihívásainkat).

Szerintem ma este még alszom egy nagyot, zabálom a C-vitamint, iszom a teát, és hátha holnapra összeszedem magam.

9 megjegyzés:

  1. Jobbulást kívánok!

    VálaszTörlés
  2. Gyógyulj meg hamar!!!

    VálaszTörlés
  3. Remélem mire írok már meggyógyulsz! Régi szép idők mikor 38 fokos lázzal kellett a kiságyba behajolgatni a csecsemő gyerekhez és mondtam a férjemnek hogy jó lenne ha délután segítene mert lefeküdnék de hát munkanap volt, ő nem ér rá, majd 1 hét múlva 37,2-vel ágynak esett de nagyon és 2 teljes napig nem ment dolgozni és még a teát is én főztem DD

    VálaszTörlés
  4. Jobbulást! Remélem már jobban vagy!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm szépen, aranyosak vagytok! Ma már kávéztam, neteztem, az esti rutint is én csináltam, majd utána még a kutyát is kimozgattam. Szóval ahhoz képest, hogy tegnap még mennyire dögrováson voltam, ma már egész jó.

    VálaszTörlés
  6. Nem mondod??? :/ Fú, de mázlista vagyok azért! Azon agyaltam a takaró alatt, hogy milyen nehéz lehet ilyenkor (is) az egyedülálló szülőknek, vagy azoknak, akiknek nem olyan segítőkész a párjuk/férjük, mint az enyém. De azért a fejéhez vágtad, mikor ő gyengélkedett, hogy azért no?

    VálaszTörlés
  7. Nem csak a no-t vágtam a fejéhez DD

    VálaszTörlés