lassandebiztosan

2014. április 22., kedd

Csíkos-holo

Sajnos csak egy holo lakkom van (Moyra 253), pedig nagyon tetszik a többi árnyalat is. Gyönyörűek szerintem. :)

Alulra két réteg holo (én is tapasztalom, amiről többen beszámoltak, hogy a második rétegnél vigyázni kell, mert hajlamos feljönni az első és elég érdekes lesz, de ha óvatos és türelmes az ember, akkor rá lehet jönni a nyitjára).
Ezután körömdíszítő csíkokat pakoltam rá (közben olykor idegsokkot kaptam, eléggé türelemjáték...), majd kapott egy fekete réteget és kész is. A csíkoknál kitapasztaltam, hogy ha kicsi szögben húzom le őket és nem várom meg, hogy megszáradjon a lakk, akkor elég szépen lejön. Végül fedőlakkot is használtam (gyorsszárító Moyra), de valamiért bubis lett. :( Mindegy, összességében azért egész jól sikerült szerintem, nekem legalábbis tetszik. :) Valahogy úgy érzem, hogy ez olyan én vagyok, jó érzés hordani, szerintem párszor még lesznek ilyenek a körmeim.
A képeken annyira nem jön át a holo hatás, élőben sokkal jobban látszódik.

A háttérben egy kutya ólálkodott... (talán picit itt látszódik, hogy holo)

A függönyhöz is passzol a színe :P

2 megjegyzés:

  1. Hihihi-huhuhuuu ki kellett gugliznom, mi az a holo. :D Nem vagyok túl menő, mi? :D

    VálaszTörlés
  2. A menőséghez szerintem ennek köze nincs, csak te ?még? valószínűleg nem "fertőződtél" meg körmös blogok által. ;) Mikor elkezdtem olvasni ilyen blogokat, emlékszem, hogy mennyire le voltam döbbenve a sok újdonságon... Én pár éve leragadtam középsulis korom lakkozási szokásainál, vagyis francia/fekete/bordó/max grafit szürke, oszt csók, de most meg vágyakozom a mindenféle, szebbnél szebb lakkokra, technikákra, jaj nekem... :) De már egy csomó ideje nem vettem lakkot, a legutóbb a kosaramba kerülő, akciós, 200 Ft-os Essence-t is vissza tudtam helyezni. :D

    VálaszTörlés