lassandebiztosan

2013. július 4., csütörtök

Sorsfordító gyerekek

 Hosszabban szerettem volna írni, de Tündüs a tejfogyasztás óta elég érdekesen alszik (tegnap délután épp hogy 1 órácskát aludt, de este így is 10-ig beszélt az ágyában, hajnal 6-kor énekelte az Érik a szőlőt, de visszaaludt fél 9-ig), és hiába minden igyekezetem, nem akar tetélni, pedig nekem olyan jól tud esni, ha délután alszik, meg nem beszélve arról, hogy 6-7 fele kibírhatatlanul nyűgös lesz... készítem az idegszálaimat.

 
Szóval, nincs meg valakinek véletlenül Singer Magdolna - Szabolcs Judit: Sorsfordító gyerekek című könyv? Kölcsönbe kérném, és természetesen állnám posta árát, még így is olcsóbb lenne, mintha megvenném. Olvasgattam róla, és lehet, hogy egy kicsit rendbe tenne lelkileg. Hátha. Mert azért egy picit megzuhantam a Tündüs változása miatt, meg elfáradtam a környezettel való harcolásban, és még az egészségügy bizém is itt van. Most eléggé egyszerre jöttek össze a dolgok... Ha nincs meg senkinek, vagy nem szeretné kölcsönadni, akkor majd bepróbálkozom egy könyv cserélős oldalon, a Rukkolán keresztül megkaparintani, tök jó ötletnek tartom ezt a mozgalmat. Mesélt már róla az egyik barátom, de én annyira nem vagyok olvasós, de most kedvet kaptam hozzá, ha más úton nem tudom megszerezni, akkor hátha azon keresztül valamikor igen. Röviden az a lényege, hogy fel tehetünk oda könyvet, amiért kapunk pontot, majd ha valaki lecsap rá, és átadjuk neki, akkor megint kapunk pontot, és akkor ha találunk nekünk tetsző felajánlott könyvet, akkor pontokért cserébe happohatjuk.   

2 megjegyzés:

  1. Pont a napokban kaptam én is meghívót (vagy mi a fenét) erre az oldalra (Rukkola), még nem mélyedtem el benne annyira, de szerintem is tök jó ötlet.
    Könyvtárat nem próbáltad?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon tetszik a rukkola, és már passzoltam is egy könyvet. Jól meg van csinálva az oldal, egyértelmű minden, még nekem is. :)
      A könyvtárban lejárt a tagságim, meg kellene újítani...

      Törlés