lassandebiztosan

2013. július 4., csütörtök

A Rukkoláról és a könyvekről még pár szó

 Áh, tök jó! Sikerélmény, éljen! :) Szóval, feltettem a rukkola.hu-ra egy könyvet, és pár óra múlva már akadt is rá jelentkező. A multiorgazmusos pár című könyvről van szó. Még első féléves fősulis koromban ruháztam be erre is, asszem az epillátorral egy időben, az első Diákhitelemből. :) Ebben taoista megközelítéssel is írnak a szexről, de olyan gyakorlati dolgok is vannak benne, amit egy olyan földhöz ragadt ember is felfog, mint én. Sok szó esik arról, hogy a nő és a férfi is menjen el többször egy együttlét alatt. Amúgy érdekes könyv, de jelenleg annak is örülök, ha csak úgy, mindenféle magasztos cél és energiaáramlás nélkül, csak úgy lazán összebújunk. :) (Nem akarok semmit sem elkiabálni, de úgy tűnik, hogy másfél doboznyi antidepi után is el tudok menni, remélem ez a későbbiekben is így lesz...).

 És már nem tartok igényt a kedves olvasóimtól a hőn áhított könyvre, mert a kedvenc fb-os csoportomban az egyik anyuka megvette, és ha kiolvasta, kölcsönadja. :))) 

4 megjegyzés:

  1. Ezer köszönet és hála, hogy írtál erről az oldalról. Nagyon jó kezdeményezésnek gondolom, és már használatba is vettem. Köszönöm szépen! :)

    U.I.: Örülök, hogy neked is sikerült rátalálnod a könyvre! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, igazán nincs mit, ne köszönd, örülök, hogy neked is tetszik ez a könyvcserebere. :)

      Törlés
  2. Csak hallomásból ismerem a könyvet, ha elolvastad, majd írj róla kérlek!

    A multiorgazmusos pár c. könyvet én is megvettem, szintén még egyetemista koromban. Úgy tűnik, akkoriban több erőnk/időnk volt energiákat áramoltatni :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendben, írok, és elméletileg, ha minden jól alakul, akkor el is tudom juttatni. :)

      Igen, azokban az időkben még más volt a helyzet az energiák mennyisége és csoportosítása terén (is). :)

      Törlés