lassandebiztosan

2013. december 23., hétfő

Lovely Snow Dust Nr3

Neten láttam, hogy kijött ez a kollekció, és hát a sand vagyis a homokhatású lakkok szerelmese lettem azóta, mióta nyáron megvettem egy Moyra-t, így minden vágyam volt egy téliesebb szín beszerzése is. Áh, valami eszméletlen jók, imádom, hogy érdes a felületük ezeknek a lakkoknak és hogy olyan furán néznek ki. Mikor még nem olvastam körmös blogokat, azt sem tudtam, hogy mi a fene az a homok finish meg folyékony homok. De szerencsére már tudom. :) Meg is vettem egyet, általában csak akciós körömlakkokat szoktam vásárolni, de most egyszerűen muszáj volt beszereznem. Persze felhasználtam a 10%-os kupont a Rossmann-ban, és így 540-ből megúsztam.

Nekem az ezüst tetszett a legjobban. 2 rétegben szépen fed, gyorsan is szárad.




De valahogy túl világosnak éreztem, legtöbbször inkább sötétek a körmeim, olyanok, mint én. :P De egyébként tetszik, csak valahogy nem éreztem hogy igen, ez az, passzol hozzám. De lemosni sem szerettem volna, így gondoltam csinálok egy kis színátmenetet bele:




Az első szivacsozás után nem éreztem még elég sötétnek, így másnap újra nekiveselkedtem, és ekkor már elégedett voltam vele:


A nyáron vásárolt Moyra lakkot használtam a végekre. Majd hozok arról is képet, mikor csak magában van ez a lakk, mert egyszerűen gyönyörűűű. :)

Még pár kép, amiken a csillogás látszódik jobban. Nem vagyok egy csillám rajongó, de ebben a formában nagyon tetszik. Olyan mocskos de elegáns, vagy nem is tudom. :)



2 megjegyzés:

  1. Anyám de jóóó! (És én még atom büszke voltam magamra, hogy a "karácsonyfadíszgömb- piros" színű körmömre rátettem egy hóember matricát. :D )
    Boldog karácsonyt! (Világosat!!! :P )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Lehetsz is ám büszke, biztos szép lett, bevallom, én meg még matricát nem raktam soha a körmömre, lehet, hogy nem is sikerülne.

      Törlés