2012. augusztus 23., csütörtök

WC-papír guriga

Nemrég találtam egy blogot,
 ami arra ösztönzött, hogy kezdjem el gyűjteni a címben szereplő szemétnek tűnő hengereket. Persze férj nem repesett az örömtől, mert néha előfordul, hogy belelkesedek, majd mindez alábbhagy, de ezt esküszöm megcsinálom karácsonyra:

forrás: http://kiflieslevendula.blogspot.hu/2011/10/papirguriga-koszoru.html

 Olyan rendes Emberem van, hogy az elkészítést lehetővé tevő ragasztópisztolyt már meg is vette. :)

A másik, amit mindenképp meg szeretnék csinálni, az a tejesdoboz kastély (már az ehhez szükséges dobozok is elkezdtek sorakozni a szekrény tetején):

forrás: http://kiflieslevendula.blogspot.hu/2011/09/tejesdoboz-ujrahasznositas.html

Rengeteg jó ötlet van ezen az oldalon, és ami tetszik benne, hogy legtöbbször nem kell a megvalósításhoz speckó, drága felszerelés.
Én nem nagyon szoktam kreatívkodni ( kézügyesség hiánya miatt), de most nagy kedvet érzek, hogy megpróbáljam. :)/Más: jelenleg egy olyan folyamatban vagyunk benne, ami, ha sikerül, jelentősen megváltoztatja majd az életünket, és megkurtítja a havi bevételünket, de amíg nem tutkó, addig nem akarom lelőni a poént. Az ügyek intézése közben ismét rá kellett jönnöm, hogy mennyiszer előfordul olyan, hogy az okosok kitalálnak olyan valamit, amit egy bizonyos dolog elkerülése végett hoztak létre, de a gyakorlatban sokkal nagyobb esélyt adnak rá, hogy ez a bizonyos dolog bekövetkezzen...
Várom már a végét, mert sok benne az ideg, és az aggodalom, de remélem minden jól alakul! Kéretik szorítani! Köszi! :)/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...