lassandebiztosan

2012. március 5., hétfő

(Nem)alvás

Imádja betakarni a fejét
 Egy nem túl kellemes estén vagyunk túl... Tegnap olvastam Babiéknál, hogy Fanni rosszul aludt. A Cukkancs meg segített, hogy jobban át tudjam érezni, hogy milyen lehet nekik, ugyanis 6-szor kelt fel... :/ Én nem tudom mi ütött belé. Fene se érti. Még az apja is felébredt, mikor türelmemet elvesztve hangosan közöltem vele, hogyha nem hagyja abba ezt a hülyeséget, kivágom Fóti (macska az udvaron) mellé. Azért annyira nem sír a szám, ugyanis egy ideje már nem sűrűn fordul elő ilyesmi, általában egyszer kel fel, de könnyen visszadurmol, de legtöbbször végigalussza az éjszakát legnagyobb örömünkre.

 Cserébe viszont a nappali alvása katasztrófa. Semmi rendszer nincs benne, van, hogy látom rajta, hogy olyan fáradt, hogy csak na, de aludni nem hajlandó. Volt, hogy egész nap csak 1 órát aludt. Ezzel nem is lenne semmi bajom, ha nem lenne nyűgös. Mikor elkezdtünk tornára járni, javult a helyzet, de mára már arra is immunis lett. Mondjuk, ha választhatok, inkább éjjel aludjon, úgyhogy annyira azért nem kell sajnálni. :)

 Esténként is elég nehezen bírom rávenni egyébként, hogy nyugovóra térjen. Volt, hogy fél 11- kor még kukorékolt. Közben persze kómás, de a lába jár ezerrel, rugizik össze-vissza. Lehet, azért ilyen, mert egy ekkora lánynak többet illenők mozognia, és elképzelhető, hogy nem vezeti le az energiáját. Vagy a franc se tudja.
 Ja, és ha már alvás: áldom az eszét annak, aki kitalálta a világítós cumit! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése