lassandebiztosan

2014. március 20., csütörtök

Nyitottak vagyunk kezdeményezés

A The very style blogon értesültem róla. Ahogy elolvastam és megnéztem a videót, majd ellátogattam a Nyitottak vagyunk honlapjára, tudtam, hogy ott a helyem, részese akarok lenni. Azért gondolom így, mert nyitottnak tartom magam, a hideg ráz az előítéletektől, a kirekesztéstől és nagyon hasznosnak tartom ezt a kezdeményezést. 

És hát ugye nemrég történt egy "kis" incidens, mikor felhoztam egy posztban, hogy mit gondolok a melegekkel szembeni előítéletekről, és még azért él bennem. Kimerítő napok voltak a bejegyzés utániak... Na és persze megrendültem sok véleményt olvasva. Csalódtam is.


Aki egyetért a kezdeményezés céljával és egy közösséget, céget, baráti társaságot képvisel, ahol szeretne hangot adni annak, hogy nyitottnak lenni jó és megéri, akkor csatlakozzon bátran:



Facebook oldala is van a kezdeményezésnek, lájkoljátok, osszátok, vigyétek hírét kérlek, hogy lássák a kevésbé nyitottak is, hogy mi is sokan vagyunk! :) És hogy nem ijesztő és nem is fáj az elfogadás!


Érdemes a videókat is megnézni, nagyon érdekesek, tanulságosak! 

7 megjegyzés:

  1. Barbara Várkonyi2014. március 20. 15:50

    Nekem már Alföldi szólt a facebook-on :-D
    Alap, hogy alap!!! :-)

    VálaszTörlés
  2. Barbara Várkonyi2014. március 20. 15:50

    Tyáááááá... most mér' így szólok hozzá, miért nem Babiként? :-D
    Az ég áldja meg ezt az új rendszeredet! :-D

    VálaszTörlés
  3. Akkor neked nem írtam újat. ;)

    VálaszTörlés
  4. A google-fiókoddal vagy bejelentkezve? Mert ha igen és ott ez a neved, akkor itt is az jelenik meg. De át tudod állítani a disqus profilodon, én is guglival vagyok bejelentkezve, de ott Katalin Jé vagyok, míg itt csak simán Kati. :)

    VálaszTörlés
  5. Most ez más, de nézd meg feltétlen ezt az oldat, http://skproject.eu/, Kingától jutottam ide http://hannamikoltaronlelle.blogspot.hu/2014/03/format-oltott-az-uj-gyerek.html - ha őt ismered, akkor már tudhatod, hogy zseniális a dolog, én teljesen lenyűgöződtem, lehet, hogy nektek is jól jönne egy ilyen fajta fejlesztés. ( Ja, mesélő voltam )

    VálaszTörlés
  6. Barbara Várkonyi2014. március 21. 21:10

    Írtam a mailodrw, basszus! Még tegnap! Mi a tök van? :-)

    VálaszTörlés
  7. Luca blogján: http://yoyamb.blogspot.hu/2014/03/sk-projekt.html értesültem róla, el is olvastam, és hatékony, jó módszernek tartom. Csak sajnos mi nagyon vidékiek vagyunk és itt szinte biztos vagyok benne, hogy nincs. :(
    Annyira jó volt olvasni a gyerkőcök fejlődését, én Cica blogjára még a robbanásszerű fejlődése előtt találtam és annyira megható és csodálatos volt olvasni, hogy ennyit fejlődött.
    Mindenesetre igyekszem hírét vinni a módszernek! :)

    VálaszTörlés