lassandebiztosan

2014. március 18., kedd

Márciusi körömkihívás - 4. Kedvenc körömlakk


Már a 4. fordulónál tartunk Manna kihívásánál. Most a kedvenc lakkunkat kell bemutatni. Agyaltam rajta egy darabig, és nem volt könnyű dönteni, hisz csak 1-2 olyan lakkom van, amiket mondjuk soha nem kennék fel (többé), de a többit nagyon kedvelem. És hát egyet kiemelni közülük... Végül egy nemrég megszerzett álomlakk mellett döntöttem, ami nem mellesleg kalandosan és meghatóan került hozzám. Az ötletet persze körmös blogokról merítettem, és örihari van, hogy mindig elcsábulok és hogy olyan dolgok (lakkok) iránt kezdek el vágyódni, amikről addig nem is hallottam... :) Ezek a szálas glitterek például nekem totál újdonságok, ha nem olvasok róla, nem is tudtam volna a létezésükről (kutyultam szilveszter környékén egy ilyen tollas fedőlakkot, de valahogy nem éreztem igazinak, ellenben a most bemutatott lakkal, hisz ez az abszolút kedvencem lett rövid időn belül).

A kedvencem tehát a Golden Rose Impression 12. Rengeteg szálas glitter van benne (fekete, fehér és egy ici-pici holó hatású is), nem kell ügyeskedni semmit azon, hogy elég kerüljön belőlük az ecsetre. Sőt, inkább én az ellenkezőjét tapasztaltam. :)
Egy fehér-szürke átmenetes alapra kentem fel, de szeretném majd még sok más lakkon is kipróbálni. Imádom! :)


2 megjegyzés:

  1. Na, ha már regisztráltam, bepótolom az ide szánt kommentem is. :) Nagyon tetszik, hogy ilyen fekete-fehér film jellegű lett. Legalábbis engem arra emlékeztet.

    VálaszTörlés
  2. Köszi! :) Nekem azért tetszik, mert olyan kis furi.

    VálaszTörlés