2014. március 7., péntek

Kivan a micsodám!!!!!!!!!

Elegem van, fáradt vagyok, nyűgös is meg elkeseredett, befásult; sőt, lehet, hogy gyes neurózisom is van. (Nem is tudtam, hogy van ilyen, de hát azt írta a Gugli doktor.)

A Nap se süt.

A csajszi visszafejlődött, majd hamarosan kifejtem bővebben... Nagyon szomorú vagyok emiatt. :( Remélem, hogy csak valami átmeneti dolog, mert nem jó ez így. :( Pedig már olyan szépen haladt... :'(

Bassza meg a tavasz is! Eddig a kedvenc évszakom volt, de most nem bánnám, ha mindig tél lenne. Még a madárcsicsergés is fő'basz. Jó lenne bőgni, de ahhoz is pancser vagyok. Nem jön ki.

17 megjegyzés:

 1. Nehéz ehhez hozzászólni, mert nincs gyerekem, pláne nem speciális igényű.

  De kérlek ne ess kétségbe!!! A fejlődés nem egyenes vonalú és irányú, hanem mindig vannak benne hullámvölgyek. Lehet ez egy NT-nél lehet nem olyan feltűnő.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tudom, nekem könnyű beszélni :S De minden gyereknél és en bloc mindenkinél a saját fejlődési tempóját kell figyelembe venni.

   Törlés
  2. Pont ezért is fura, hogy hozzá mérten, az ő tempójához képest is most nagyot lépett vissza. :( És legalább az okát tudnám... Igyekszem nem megőrülni, és reménykedni abban, hogy idővel újra előre fog haladni.

   Törlés
 2. Neked is madárcsicsergéses jó reggelt! :D
  Hallod, már éppen kibújt a nap a felhők közül, mikor bekattintottam hozzád, erre újra elborult... Csodálkozol? ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :P :D
   Biztos visszavonzottam a felhőket. ;)

   Törlés
 3. Mindjárt jönnek a tökéletes anyukák a tökéletes gyerekeikkel és megcáfolnak, de szerintem egy átlagos gyerek fejlődése se csak felfelé ívelő!
  (mondja már meg valaki, hogy a NT rövidítés mit jelent??? :-) )
  Igaza van WTR-nek, nálunk is vannak hullámvölgyek, de csak nem olyan gáz, meg nem olyan látványos.
  Szóval nem tudom mire gondolsz a kiscsajoddal kapcsolatban, de lehet csak átmeneti.
  Pl. Máté két évesen már fsimán elsétált egyedül a 3. emeletre. Aztán rá fél évre nem volt hajlandó az istenért se. Fel kellett cipelni. ( 13 kg nekem sok az 50 kg-hoz ). Oké, csinálhattam volna, hogy lenthagyom és elindulok, de akkor ordított és fél ház kiszalad, hogy mi a baja szegény kisfiúnak. Szóval én is hetekig azt éreztem, hogy visszafejlődött ez a gyerek. Aztán mostmár egy ideje megint önállóan jön. :-P
  De szerintem még van pár példa, amibe nálunk is visszafejlődött egy kis időre.
  Nyilván ezek nem akkora horderejű dolgok, mint nálatok.
  És a madárcsicsergést se tessék utálni, főleg egy túrázókedvelőnek!!! :-) Köszi.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem nagyon jól látjátok a különbséget. Mármint szerintem is lényegében hasonló dolgon mennek keresztül eNTjék is, csak szerintem az intenzitás és az idő, ami különbözik. a Fejlesztő is mondta, hogy hát az tök jó, hogy dacol... Igen, de mondjuk egész nap, az azért engem kiborít és elfáraszt.
   Mi a 4.-en lakunk és kb. hasonlóan nagy termetű vagyok, mint te és már a facom kivan, hogy cipelni kell. Nála az a fura, ha feljön. :( Ritka, mint a fehér holló. Sőt, ha otthagyom, akkor elindul lefele. És lett egy újabb őszhajszállam is. :D Nem gyenge ez a gyerek, hát tényleg nem véletlenül tesz ki az oviban is 3 gyereket papírilag...
   Jó, a madárkákat szeretem, csak a csipogásukról eszembe jut, hogy ők hamarosan tojnak tojást, kotlanak és lesz babamadaruk és irigy vagyok még rájuk is... Tudom, kezdek megőrülni. :D

   Törlés
  2. Kikérem magamnak, én nem vagyok alacsony. :-D Szerintem. :-D
   170 cm. Csak sovány. :-)
   Hú ez a madaras eszmefuttatásod elég meredek. O.O
   Én már festetem a hajam. ;-) Végülis 31 évig bírtam, de mostmár kell.

   Törlés
  3. A madaras :-))) az olyan jujjj! :-)))

   Törlés
 4. A fejlődési ugrások előtt mindig visszaesések vannak. Nem tudom miért, de így szokott lenni. Ezt nagyon nehéz kibírni, változó a hossza ráadásul. Hát hajrá! Egyél meg egy üveg Nutellát.
  A mi hasunknak (enyém dettó) úgyis mindegy. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem tényleg fejlődést jelez a visszaesés, mert fú, hát kivagyok. Nálunk 2 hete tart. Nincs Nutellám, de nem is rossz ötlet, ezer éve nem ettem. :)

   Törlés
 5. Kitartás!
  Jáájjj, egy kis ződség kéne! :-)
  Ha a közelben laknék, eskü összehoznék egy közös biovacsit. :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ;) Lehet, hogy jobban járnék vele, mint a nyugibogyesszal meg az antidepivel, hisz ahogy elnézem magam, immunis vagyok rájuk o.O. De nem merem vegyíteni zőccséggel. :D

   Törlés
 6. Az én éjszakára szobatiszta lányom 3 hónap után teljesen visszaesett, annyira, hogy letagadja is és esze ágában nincs pelustalanodni. Pedig vele kvázi könnyű kommunikálni és szépen megmondja, hogy pelusba AKAR. Ez is elég kiborító :( (2,5 múlt)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem valami felemelőek ezek a visszalépések. Mondjuk nem tudom, hogy milyen egy nem auti gyerekkel, de ők is biztos meg tudják izzasztani a szülőket...
   Nálunk az eddigi produktum bilibe 1 kaki és egy pisi és 3 lesz áprilisban. :( És ha nyakig pisis, kakis, egyáltalán nem zavarja. :( Kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz szobatiszta. Nagy ritkán mondja kakilás után, hogy kaka, de ha kérdezzük, nem válaszol.
   Nem

   Törlés