lassandebiztosan

2014. március 11., kedd

Most jött el az ideje...

Innentől nem engedélyezem a Névtelenkék okoskodásait, beszólásait. Nem csak azért, mert engem kikezdtek, szarok bele, ad az élet jóval nagyobb pofonokat is, adott eddig is... De azt nem tűröm, hogy a régóta ismerős anyukákba is belekössenek teljesen bunkón és oktalanul (csak azért nem törlöm, hogy lássák az emberi rosszmájúságot, kötekedésre való élvezést az olvasóim). Ettől egyenesen hányingerem van!!! És tényleg felment a pumpám!!! Remélem élvezed/élvezitek kedves perverz névtelenkéim! Elérted/elértétek a célotokat. De ne örüljetek nagyon, mert ha nem bírsz/birtok magatokkal, hát visszaállítom akár a moderálást is és szevasz köcsög hsz-ek, pár klikk és törlődik. Bármennyire is a szólásszabadság híve vagyok, bizonyos határok után már szarok bele és lépni fogok! Ne itt élje ki magát a sok elkeseredett alak, ne itt vezessék le a fájdalmukat... (Vagy lehet, hogy csak egy emberről van szó, de ha így van, akkor viszont ijesztően keserű ember és nagyon sajnálom és csak azt tudom javasolni, hogy keressen egy jó terapeutát vagy sportoljon vagy dugjon vagy valami!)

És egyáltalán nem az ellentétes vélemények miatt van most ki a vaginám, hanem a rosszindulat, irigység, gonoszság miatt. Lehet azt írni nyugodtan, hogy pl. ronda egy lakkozásom. Ezt elfogadom, átgondolom és ha jogosnak tartom, akkor legközelebb próbálom szebbre. Na de attól a gyomrom fordul ki, hogy valaki azzal jött, hogy a körömlakk luxus és hogy ő csak évente párszor festi és akkor is visszafogottabb színt használ... Hát hova kakiljak??? És kedves névtelen, ma is luxusoltam, ugyanis vettem 150 Ft-ért lakkot, a qrva anyámat, hogy ilyen elvetemült vagyok! (Egyébként ha 2000-ért vennék, ahhoz sem lenne közöd...én sem osztom be a pénzed.)
De ez a példa csak egy kis lepkepuki volt ahhoz képest, amiket már itt írtak... de a lényeget tökéletesen leképezi.

Trollok, kérlek, hagyjatok békén! Senki nem kérte, hogy olvassatok!!! Azt meg pláne nem, hogy kommenteljetek!

21 megjegyzés:

  1. Kövezzenek meg érte,de imádom a stílusod! :-D Amúgy teljesen jogos a felháborodásod,megértem,hogy vissza kell fogni az elszabadult paripákat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem senki nem akar megkövezni téged ezért, én biztos, hogy nem! :) És nagyon örülök, hogy ezt írtad, sokat jelent most ez nekem! Köszönöm!

      Törlés
  2. Baszki, én is szeretem a stílusod. :-D
    Tegnap még azt kértem, ne moderálj, hát ma reggel elolvasva az esti írásokat, változott egy kicsit a véleményem. ;-)
    Írásba nagyon sok mindent félre lehet érteni/ lehetne áthallások, de tényleg kizártnak tartom, hogy létezik olyan anya, aki nem kiabál, mindig türelmes, nem szaladna ki néha a világból...stb.
    És tényleg az ember nem a gyerekét unja, hanem a dacolását, a harcot azért, hogy öltözzön és induljunk...stb.
    Nálunk is nagyon sok mindent lehetett csinálnia Máténak kiskorában: kipakolni, edényekkel játszani, ágyon ugrálni... Sőt, mi Férjemmel még most is szoktunk ágyon ugrálni, bukfencezni. :-D
    Hú de érdekes gondolatod volt Kati, hogy nem annyira hiszel a nevelésben. Már énsem annyira. Persze, baromi fontos, de a gyerek személyisége iszonyatosan meghatározó.
    Az én fiam nagyon jó gyerek, bölcsibe is agyondícsérik, itthon is szépen eljátszik, jól viselkedik ( persze vannak dacolások, ordítások! ) de nem mondanám azt, hogy ez csak nekem köszönhető, mert ilyen szuper anyuka vagyok és szuperul neveltem. Ő ilyen típus. Egyszer rászólsz és abbahagyja a rosszaságot legtöbbször.
    Moderálással kapcsolatban még az jutott eszembe, hogy én is be szoktam szólni ( állítólag ). Akkor velem pl. mi lesz?
    Tényleg nehéz dolog ez az írott műfaj, mert írok valamit és a másik tök mást értelmez ki a soraimból. Na ezért nem szeretek én mostanában írkálni és nem is fogok sehova. Max ide. :-P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-)))
      Béke :-)))
      Még a milyen című bejegyzéshez írtam neked. Egy előző posztja Katinak.
      Azt láttad? Sak azért kérdezem, mert eltűntél. :-)

      Törlés
    2. Szió! :-))))
      Igen láttam, válaszoltam is du.
      Eltűnőbe vagyok valóban.

      Törlés
    3. Tyááá... mintha Nesrecát látnám. :-DDD

      Törlés
    4. ???
      Úgyis sokat neteztem mostanában, nem fog ártani kevesebb gép előtt töltött idő. ;-)
      Én Cs. blogjába látom Nesrecát.
      Kurva őszintén megmondom neked, ha Téged vagy Katit nem olvashatnálak, mert mondjuk kidobtok, akkor az szarul érintene!
      Alapból nagyon kevés blogot olvasok rendszeresen, de akit igen, azt azért mert megszerettem. ;-)

      Törlés
    5. Gyöngyi, neked is köszönöm! :)
      Nekem az a fura, hogy amíg moderáltam, nem volt ilyen névtelen randalírozás, pedig tényleg minden hsz-t kitettem, ahol nem kértek meg külön, hogy ne... Elkanászosodtak. Hát, talán 50% nevelés, 50% temperamentum, amit reálisnak érzek, de lehet, hogy nincs így ez sem mindenkinél...
      Továbbra sem moderálok. Jó, ha valami ordenáré, gusztustalan hsz-t kapnék, azt naná, hogy törölném, de látod, még a beszólókét sem töröltem. :) (Bár jól esett volna....) És ha nem leszel olyan, mint ők/ő, akkor nálam nincs mitől tartanod! ;)

      Törlés
  3. Én azt értem hogy azért vannak névtelenek mert nem akarnak regisztrálni de legalább egy jelet tennének oda hogy az ember tudja, éppen melyik névtelennek válaszol. Most olvastam csak el az aktuális posztot, nem bírtam megállni hogy ne válaszoljak. Ritkán leszek ideges a neten mert ez ezzel jár de most sikerült. Na mindegy, a másik posztban leírtam a véleményem. Kitartás, hülyék mindig lesznek. És van internetje is, micsoda luxus, kenyérre meg nincs pénze azt írja. Érdekes.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg!
      Netre van pénz, kenyérre nincs. :D

      Törlés
    2. Turchi, tök jó válaszaid vannak. :)

      Törlés
    3. szia
      DIREKT nem értik meg mit akarsz elmondani.
      Csak bosszantani akarnak Téged, meg a többieket.
      Ne sikerüljön nekik
      Jó fej vagy, írtam már, és tartom is!!!
      Szia, Ági

      Törlés
    4. :) : Köszönöm, gyakorolom a válaszokat a neten DD . Ma már voltam demagóg egy másik blogon és majd ezért regisztrálni fognak valahol mert olyan demagóg vagyok, mondta egy köcsög :-) Hát sok hülye bolyong az éterben az biztos!

      Törlés
    5. Olvastam, és komolyan nem értettem azt a hülyét.

      Törlés
    6. Turchi: :D Na ez az!!! Nekem a másik kedvencem, mikor olyanok sírnak, hogy nincs mit enniük, akik bagóznak... :O

      Ági, köszi! :) Szerintem jól látod, de szerencsétlenségükre csak átmenetileg sikerült felidegesíteniük. Egy auti gyerek mellett 3 év alatt eljutottam oda, hogy nem szeretném leüvölteni a fejüket a névteleneknek. Hatékony tanítómesterem van! :) (Cuki előtt még a névtelenes basztatásos kommentekre biztos, hogy valami csúnya szavaktól hemzsegő, eldurrant aggyal megírt válasszal éltem volna, de tényleg finomodok. :)

      Törlés
  4. Na tudtam én hogy kell nekem egy kamureg ;)

    VálaszTörlés
  5. Most komolyan nem tudják elképzelni mennyire nehéz lehet Neked?
    Szerintem ezt csak az értheti meg igazán, aki vagy benne van, vagy a közelében van autista kisgyerek.
    Idióták!!!
    Ági megint

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, sajnos ezt már sokszor tapasztaltam... Valahogy úri huncutságnak és nevelési hibának tartják még a mái napig is az autizmust, sokan nem veszik komolyan és kábé úgy állnak hozzá, mint nemrég és még most is sok esetben a "jaj, hát mindenkire rásütik a hiperaktív bélyeget, míg régen csak eleven lett volna ugyanaz a gyerek..." Jah, régen meg az autistákról sok esetben azt gondolták, hogy skizofrének...

      Törlés
  6. Bizony, azok megértik. :) Dolgoztam ovodában autista kisfiuval másfél évig, csak vele voltam,mivel egyemberes volt, akkor még nem volt diagnózis, ugyanis a szülők elutasitottak minden erre irányuló beszélgetést. Csak azért irom,hogy tudjátok, van ilyen is, hogy a szülők szerint minden oké, sőt zseninek titulálták, ami igaz is egyrészt, hiszen tudjuk,hogy van amiben ők kimagaslóan jók, csakhogy az autizmus mellé, a fiucska verekedett,nem is akárhogyan, élvezkedett, ha rúghatott, haraphatott. Ja, és mindig elgutott nekem az udvaron, úgy kellett mindig rohannom utána. Még igy is, hogy csak napi 4 órában voltam vele, igaz azt intenziven, hát úgy jártam haza mint egy hulla...azért nagyon kimerítő ez, h fogni kell erősen a kezét főleg az utcán, mert különben elrohan, vagy az evésnél is elszaladt, meg erőltetni kellett a falatot, vagy összetört a tányér stb...megértem Katit. De gondoljunk csak bele, hogy egy olyan anya is igényli a szabadságot, lélegzetnyi időt,akinek úgymond problémamentes gyereke van és persze már azért is "kap", hogy akkor minek kellett neki a gyerek,ha el akar szabadulni mellőle és kicsit élni saját magának is, egyedül lenni a gondolataival... Hát,még ahol igy kell küzdeni minden kis aprósággal, h megtegye, vagy kapcsolódon be a gyerek az alapvető dolgokba. Megértés az meg ugye nincs,mert az ő gyereke nem ilyen, ha meg ilyen akkor meg a saját feszültségeit próbálja meg levezetni a más blogjában,persze név nélkül. :) Azt veszem észre, hogy kezd kihalni az összetartás a világban, de ha ez már manapság a családokban sincs meg sok helyen, akkor ugye mit várhat az ember a szélesebb körökben...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Katica, nagyon érdekes, amit írtál. Vagyis inkább alátámassza azt, amit a fejlesztők, a diagnoszták mondtak nekünk nem egyszer, hogy milyen fura, hogy ennyire hamar észleltük, hogy van valami, hisz csomó szülőnek úgy kell könyörögni, hogy vigyék el vizsgálatokra, és sokszor magyarázzák az eltéréseket azzal, hogy "de hát én is régen kezdtem el beszélni". Én és férjem ilyenkor mindig furán néztünk azokra, akik ezt mondták, és válaszunk annyi volt, hogy de hát ezeket az ordító dolgokat hogy nem lehet észrevenni. Pedig azért mi is elvakultak vagyunk a gyerekünkkel (hát naná, hogy ő a legszebb, legokosabb, legédesebb-mikor alszik :D -)Csak mi nem vagyunk azok a fejünket dugjuk a homokba típusú szülők. Nem ítélem el a tagadókat sem, mert hát a szülők sem egyformák, nekem az nem szimpatikus ebben, hogy azért a gyerek érdeke is, hogy minél előbb iránymutatást kapjanak a szülők, az óvónők, hogy miért vannak a furcsaságok és hogy ne hülyegyereknek könyveljék el, hanem tudják, hogy miért reagál egyes szitukban úgy, ahogy. Én hiszek abban, hogy ha valaminek tudjuk az okát, akkor könnyebben kezeljük.
      Úristen, és annyira megkönnyebbültem, mikor azt olvastam tőled, hogy 4 óra után is hulla lettél! Igazi energiavámpírkák az autik, főleg, ha a tiltakozóbb, ellenállóbb temperamentumúak közül valóak. Nah, az én csajszim is egy hasonló haramia. :D És minden, de tényleg minden ellen tiltakozik az utóbbi 3 hétben. Ma (vagyis tegnap) majdnem vacsora nélkül raktam le aludni, ugyanis egy sima vacsit egy fél órás ellenállás előzött meg (és az ellenállás nagyon enyhe rá, szó én inkább rohamnak nevezném :( embertelen, de tényleg... és ami a legdurvább, hogy semmi nem használ...)
      Én is azt tapasztalom, hogy sajnos sok esetben enyhülni látszódik még a sorstársak közt is az összetartás. (Egy auti facebookos szülőcsoportból hasonló okok miatt léptem ki, csomószor csak a marakodás, hasonlítgatás, irigykedés ment) A szűk környezetemmel való viszonyba meg inkább bele sem megyek. :( (De emberismereti tréningnek kiváló ez az élethelyzet...)

      Törlés