lassandebiztosan

2014. március 27., csütörtök

Márciusi körömkihívás - 6. Kedvenc körömdíszítő


Máris itt van Manna Márciusi körömkihívásának utolsó fordulója. Ez volt az első kihívás, amire jelentkeztem és nagyon örültem, hogy bár nem vagyok egy kifejezetten körmös/beauty bloggerina, mégis részt vehettem benne. :) Amúgy nagyon tetszett, hogy úgymond volt miért lakkoznom. Mármint amúgy is van miért, szóval szokásomhoz híven elég hülyén fogalmaztam, de arra gondoltam, hogy bár pusztán a saját szórakozásomra is boldogan lakkozom a karmaimat, de így valahogy izgibb és örülök a témáknak, mert így nem kell törnöm az agyam, hogy mégis milyenre fessem a körmeimet. :)

Ennek a körnek a kedvenc körömdíszítő volt a témája. Ebben sem vagyok túl tapasztalt. Annyira nem, hogy a kedvenc körömdíszítőmet, ami az öntapadós szalag, most használtam ilyen vonatkozásban először. Mindegy, valahol mindent el kell kezdeni! :) Néztem pár videót meg "Pinspirálódtam" is (nagy boldogság, hogy egy  ideje már magyarul is elérhető a Pinterest), és ezek alapján fogtam neki. Ami nekem bevált, hogy pici ecset híján csak simán a lakk ecsetjét használva festettem a különböző színeket. A másik, hogy a csíkokat ezután úgy raktam fel, hogy a szalag egyik végét ráragasztottam az asztalra, a másikat pedig fogtam, így kifeszítve meglepően könnyű volt a megfelelő helyre tenni őket (nagyon tartottam tőle, mert nincs valami hú de jó kézügyességem). És hát természetesen a kedvenc színemet használtam fel, ami nem más, mint a zöld. :D

Felhasznált lakkok:
*NYC 011 Anise Green
*Essence 150 upper green side
*Essence 159 the green & the grunge

Az Essence lakkokat 150 Ft/db áron vettem nemrég, egyszerűen képtelen voltam otthagyni őket ennyi pénzért, pláne, hogy zöldek!!! :)





12 megjegyzés:

  1. Úú, szép lett, nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  2. Uhh nagyon klassz vidám színek!! Király lett!!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, aranyosak vagytok! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon nagy mákod van, hogy nem az én szomszédomba laksz. :-D
    Hetente nyaggatnálak, hogy csinálj nekem mindenféle körmöt. És rohadtul nem érdekelne, hogy csak a sajátodon szoktál ügyködni. Ügyes vagy nagyon!!!
    Ez is tök tetszik! :-)

    VálaszTörlés
  5. De jó lett! :) És ez az asztalos trükk is tök jó ötlet. Legközelebb, ha díszítőcsíkozásra vetemedek, én is kipróbálom.

    VálaszTörlés
  6. Köszi! :)
    Amikor ilyen leszedősként szerettem volna használni (mármint úgy, hogy ragasztok rá csíkokat, majd lefestem a körmöm, aztán leszedem a csíkokat), akkor pici darabokat vágtam le, de úgy pöndörödött és semmi pénzért sem akart oda ragadni, ahová szerettem volna.

    VálaszTörlés
  7. Újabb remekmű! Ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
  8. Ez is nagyon tetszik. Jó sok türelmed lehet. :-)

    VálaszTörlés
  9. Köszi! :)
    Óh, ehhez nem is kellet türelem a mostani maníkűrömhöz képest... Az is egy kihívásra készült, a cicatémára. Majdnem megőrültem közben. :D Hamarosan hozom. :)

    VálaszTörlés