lassandebiztosan

2012. január 3., kedd

Egy kellemes nap

Tegnap olyan jó volt minden, rég mentek ilyen gördülékenyen a dolgok. Kezdődött azzal, hogy a kisasszony tökéletes állagút tojt. Már ha egyáltalán van ilyen. Nálunk ünnepnap, ha telerakja a pelust küzdelem és fejlilulás nélkül. Felemeltem 9 ml-re a hashajtót, minden nap adom neki. Remélem nem fog hozzászokni, de ha nem kap semmit, belesül és kőkemény.
 Olyan cuki volt: elaludt a sitten, hason. (sitt=járóka). Egyre többször alszik el így, régen mindig csak háton aludt, de változnak a dolgok.
 Gyönyörűen sütött a nap, öröm volt sétálni. Összefutottunk sógornőmmel is, jót beszélgettünk.
 Nem is sírt sokat, egyedül az esti pelenkázásnál tiltakozott, de még erősebb vagyok. :) Olyan aranyos, hogy minden hülyeségen tud vigyorogni. Imádom! Viszont egyre hamarabb kel reggel. Jó, nem sajnáltatom magam, mert a legkorábbi 7 órakor történt, de szokatlan, hogy eddig 9-ig durmolt(unk). 2 dologra tudok gondolni: 1.: múlt héten nem volt torna, 2.: új mozgásformák megjelenésekor állítólag változhat az alvás. Na sebaj, nincs okom még így sem panaszra. Örülök, hogy ilyen jó alvókája van (ezt az apjától örökölte).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése