lassandebiztosan

2014. május 28., szerda

A gyerekcipő(m)...

Elég nagy szívás, ha egy felnőttnek 35-ös lába van. Nagyon ritka az, hogy jó rám a 36-os... Az éktalpú, kék tornacsuka ez a kategória. Meg is lepődtem, mikor felpróbáltam. Igen ám, de mivel huzamosabb ideig még soha nem hordtam magassarkút, így úgy megyek benne, hogy nem túl bizalomgerjesztő, szoknom kell még. Kutyát sétáltatni lemerészelek benne. :D Így gondoltam kellene egy rohangászós cipellő, hisz a mezei fekete tornacipőm megadta magát 2 hónap után. Bementem hát a kínaiba utánpótlásért, de most valahogy nem volt kedvem a 100 éve (középiskolás korom óta) rendszeresen hordott lábbelihez. Bevadultam, és vettem egy furit a gyerekosztályon, mivel 35-ös legtöbbször csak ott lelhető fel. Hát, ő, izé, pink és fehér pöttyös; sőt, még egy kis masnika is van a tépőzárnál. o.O Valami történt az agyammal szerintem, nem tudok rá épkézláb magyarázatot adni. Kb. úgy vagyok ezzel, mint a csillámos fedőlakokkal: pár éve még el nem tudtam volna képzelni, hogy ilyesmiket fogok önként!!! viselni. Attól a szívem még persze acélszív, csak a külcsín lett más. :) De az is lehet, hogy kapuzárási pánikom van? :D Jaj, hát úgy sajnálom, hogy elméletileg ismerősök is olvasnak, hisz erről is lenne egy vicces történetem. (Áh, nem bírok magammal, aki magára ismer, magára vessen, szóval egy illető azt mondta a férjemnek, hogy biztos azért vett el 5 év párkapcsolat után, mert kapuzárási pánikolt 31 évesen. Bevallom, azért nem esett jól, elég önbizalom-romboló ilyet hallani, de már túltettem magam rajta...)

Már hozzá passzoló manikűrt is kiterveltem. ;) (Természetesen egy rózsaszín-fehér pöttyöst...)

Örülök, hogy a leányzó elég nagy termetű, hátha méretesebb lesz a lába, mint az enyém. (Neki már 27-es...)



Hát nem édes?! :)
Khm... Ilyen dobozban volt o.O



Ez pedig a magastalpú csodatornacsuka 

4 megjegyzés:

  1. Bogdánné Bácskai Éva2014. május 28. 21:45

    Csini cipők :-)
    De igazában azért ragadtam klavit, hogy megkérdezzem, láttad ezt a videót?
    Nagyon tetszik :-)

    https://www.youtube.com/watch?v=VfLRXXERSc8&feature=youtu.be

    VálaszTörlés
  2. Köszi! :) A masnikkal úgy voltam, hogy leműtöm, de végül maradtak. :)

    Nemrég láttam a videót, nagyon jóóó! Az egyik kedvencem: "Autista vagy? Adj egy ölelést! Nem lesz semmi baj! Hogyhogy nem akarod, hogy megöleljelek?"

    A másik, mikor azzal jönnek, hogy vajon mi okozhatja... Meg a csodamódszerek...

    Ez a videó is nagyon érdekes és elgondolkodtató:

    https://www.youtube.com/watch?v=FquZjInJXGk

    VálaszTörlés
  3. Jó összefoglaló, de hogyan reagaljunk akkor? Ezen gondolkodtam a videó nézése közben. Mert valahogy reagálni kell, nem akarunk sértők lenni, de hogyan, ami biztos, hogy senkit sem bánt meg?

    VálaszTörlés
  4. Ez nagyon jó kérdés! Szerintem az autizmus sokszínűsége miatt korrekt válasz nincs is rá. :( Pedig jó lenne! Elképzelhető, hogy nincs igazam, de most így érzem.

    VálaszTörlés