lassandebiztosan

2013. április 25., csütörtök

Díj

Díjat kaptam Nesreca-tól és Adrienntől ami nagyon jól esett, és itt is köszönöm még egyszer! Alapjáraton elutasítom a küldd tovább dolgokat, olyanokra gondolok, minthogy ha nem adod tovább, akkor 7 évig szerencsétlen leszel, stb. Emlékszem, még pár éve a postaládában is találtam ilyesféle körlevelet, de úgy voltam vele, én úgyis sokszor olyan szerencsétlen tudok lenni, hogy nekem osztán mán majdnem mindegy, így jujjj megszakítottam. De ezeknek a blogos díjaknak látom értelmét, hisz találtam már ezek segítségével érdekes blogokat, ahol leragadtam, és azóta is olvasom. Így nem leszek csúnya, és átnyújtom 4, számomra sokat jelentő bloggerina számára (hehe, szerintem vannak, akik nem fognak majd örülni neki , sőt, az egyik kiválasztottamnak még nem is tudok kommentben jelezni a szabályokat megszentségtelenítve):

  1.  Beszter
  2.  Molly Bloom
  3.  Móni
  4.  Macsek
 A szabályokat is illendő vagyok megosztani, szóval:
1. Megemlítjük, hogy kitől kaptuk a díjat.
2. Felsorolunk 4 bloggert, akinél 200-nál kevesebb a feliratkozott rendszeres olvasók száma.
3. Egy-egy kommentet hagyunk a kiválasztott 4 blogon a díjazásról.

8 megjegyzés:

  1. Gratulálok, de majd nézz be hozzám is egy kicsit, van ott neked valami :)
    Adrienn

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm :) megtisztelő, hogy rám is gondoltál :) Nem tudom, ki járt a fejedben, mikor azt írtad, "nem fognak örülni neki", de az egyik majdnem én vagyok. Majdnem, mert meghat, hogy kiválasztottál, ám én nem lévén gyűjtögető alkat, meg nem is az olvasottság miatt írom a blogom, nem nagyon tudok mit kezdeni vele :) Továbbadni sajnos nem tudom, mert akiknek adnám, ha adnám, azok vagy úgy gondolkodnak ebben a kérdésben mint én, vagy nem lehet kommentelni hozzájuk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Igen, Te voltál az egyik, akiről sejtettem, hogy nem fog egyértelműen odalenni tőle. De örülök, hogy egy picit azért jól esett.

      Törlés
  3. ó, köszönöm, én az ilyet mindig elbohóckodom, de igyekszem hamarosan továbbadni, meg minden:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megkönnyebbültem, hogy nem vetted zokon. :D És nincs örihari, ha nem adod tovább. ;)

      Törlés
    2. dehogy veszem zokon, szeretem az ilyet, legalább barátkoznak a bloggerek:)

      Törlés