lassandebiztosan

2013. április 20., szombat

Felfoghatatlan!!!

 Csak erős idegzetűek olvassák tovább, felfoghatatlan, felkavaró és borzalmas amiről a továbbiakban írok!!!
 Sajnos most jöttem rá, hogy a blogomat miért dobta ki a kereső a "fényevő" szóra valakinek... Ebben a bejegyzésben ha jól emlékszem, arról írtam, hogy nem akar enni a leány. De valószínűleg a kereső emberke nem ilyen kis pitiáner dologra gondolt, mikor begépelte... hanem állítólag a fényevés miatt halt meg egy csöpp kis ember.
 Nem térek magamhoz, hogy hogy a francba léteznek ilyen férgek. Én embernek nem tudom azokat nevezni, akik halálra éheztetnek egy másfél éves gyereket. A büdös kurva anyjukat!!! És miért ad Isten, a sors, vagy akárki az ilyen szaroknak gyereket, míg azoknak, akik csodás szülők lennének, meg nem??? Min mehetett keresztül szegénykém?! A szívem szakad szét. Mi van ezzel a világgal???
 És hol voltak azok, akiknek a feladata lett volna észlelni azt, hogy elmebetegek a szülők és veszélyben van a kicsi élete??? (Engem bezzeg bírnak basztatni azzal, hogy kancsal a lány...) Másfél évesen 4,5 kg volt. :( És a kötelező oltások, vagy valami??? Nem igaz, hogy senkinek nem tűnt fel... :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése