lassandebiztosan

2013. április 21., vasárnap

A trambulinról

 Muszáj megosztanom veletek, hogy hogyan lett trambulinunk, mert ez is bizonyítja, hogy annak ellenére, hogy sokszor úgy érzem, hogy a világmindenség is összeesküdött ellenünk, azért ez nem mindig van így.
 Úgy történt az eset, hogy ugye van egy fb-os csoport, ahol hasonló cipőben lépdelő anyukákkal szoktam nagyon jókat "dumálni". Sokat tanulok tőlük, és még le sem szedik a fejem, ha épp rossz napunk van, és kivagyok, és egy kicsit nyavalyogni akarok.
 Az egyik anyuka tett fel egy képet, amin kint a kertben ugrálnak a gyerekek trambulinon a napsütésben. Pont aznap ment át Férj a megyeszékhelyre, mert az egyik nagyáruház újsága szerint akciós volt a szóban forgó ugrálóalkalmatosság, de természetesen elkapkodták... (Nincs vevőszolgálat, így nem is tudtunk érdeklődni a készletről.) Így fölöslegesen dobtunk ki útiköltségre 2500 Ft-ot. És még a Nap sem sütött, így kifejeztem irigységemet a kép láttán, hogy mondom itt se napsütés, se trambulin, nem érvényes! És erre azt írta az említett anyuka, hogy nekik van egy fölös trambesz, és szívesen elküldi. Annyira jól esett ez! Sokszor azt érzem, hogy az emberek a szarukat megennék körülöttem, erre itt egy nőci, akit életemben nem láttam, fél éve ha tudok a létezéséről, és veszi a nem kis fáradtságot, és becsomagolta, és feladta. Sőőőőt, ebben az időben jött fel, hogy érdekel a GAPS, és mondta, hogy neki az a könyv is megvan, azt is odaadja, és a csomagot kibontva még ezután is ért meglepetés, mert még a leányzó is kapott egy könyvet. Én teljesen meghatódtam, és nem tudok elég hálás lenni. És cserébe csak egy fagyizást kért, amit remélem tényleg össze tudunk hozni! (Az ország nagyon távoli pontjairól verbuválódtunk össze sajnos...) Bár tiltakozik a postaköltség kifizetése ellen, azt azért mindenképp meg fogom tenni, csak még nem jutottam oda, de ami késik, nem múlik!!! ;)
 És azért is volt nagy szükségünk a szóban forgó tárgyra, mert már kell a TSMT-hez. Eddig szerencsétlen Embör ugrált a lánnyal a földön, és bár nem gyenge fickó, de azért a végére egészen kifáradt. (Na meg ugye a kátránytüdő... :P ) Így viszont sokkal könnyebb, meg már van benne olyan, hogy Hancsesznak köllene pattognia, de még nem igazán jött rá, de megoldjuk, mert úgy is jó, ha én ugrálok, és így billentem ki az egyensúlyából. :) Viszont imád rajta olvasni, térdelve rugózni, ücsörögni, stb.
 Még egyszer köszönöm szépen!!!

A szülinapi ajándékokat is ezen vette át

8 megjegyzés:

  1. Tök jó ilyet olvasni a mai világba, hogy valaki ennyire kedves és jófej legyen. Nem semmi. :-)Ezért mondom mindig, hogy hinni kell az emberi jóságban, mert van, csak sajnos kevés.
    Én azt nem értem, hogy ezeken a trambulinokon ha ugrálnak, akkor hogy a viharba nem esnek le? Én tuti leborulnék róla. :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, sajnos a sok negatív, befordító hatás miatt sokszor már el sem hisszük, ha valami jó és önzetlen dolog történik velünk, legalábbis én így voltam ezzel, de felemelő tudni, hogy azért még van ilyen is.
      Muci még nem viszi túlzásba az ugrálást, de tényleg durva, amit művelnek rajta egyes gyerekek, de nagyon jó találmánynak tartom, mert így van az ágyon való ugrálásnak alternatívája. ( a szülinapi bulin itt voltak az unokatesók, és ők bátrabban ugráltak, én meg csak lestem :D ).

      Törlés
  2. én is szívesen adok majd - ha otthon leszünk - nektek ruhákat, ha kell - remélem nem sértelek meg egy ilyen felajánlással. persze nyugodtan mond nemet, én biztos nem fogok megsértődni:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bekukkantottam a másik blogodba is, és látom ott sem lehet hozzászólni (ami olyan fura, mert annyiszor tudnék írni, és rajtam kívül mások is, és olyan kis kellemes frusztrációval tölt el, mikor na mondom, hozzászólok, aztán ráeszmélek, hogy jah, itt nem lehet :D ... csomó helyen meg lobbiznak a hozzászólásokért, meg olvasottságért... ezért volt elsőre is szimpatikus a blogod, aztán több bejegyzés elolvasása után meg pláne), de itt azért leírom, hogy nagyon szép gyerekeid vannak, és biztos nehéz lehet kettő egykorúval (Úristen, dackorszak duplán, belegondolni se gyenge...), de ugyanakkor rengeteg előnye is van. És nekik (is) biztos nagyon jó lehet. Nálunk is nagyobb esély volt ikrekre (Clostylbegit).
      Egyáltalán nem sértesz meg, sőt! Örülök minden segítségnek, mert igazándiból úgy kalkuláltuk, hogy 1 sima gyerekünk lesz egyelőre, de ehhez képest már a mozgásfejlesztés jócskán megnyirbálta a tartalékunkat (ami a bankkártyánk mínuszos részét jelenti :D ).

      Törlés
  3. Nézz be hozzám, kaptál valamit :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! De aranyos vagy!!! Holnap, vagyis ma reagálok is majd rá. :)

      Törlés
  4. hát írj mailt: mlly_blmkukacyahoopontcom. jaja, dackorszak duplán:D bár nekem azért némi enyhülést hozott, hogy elkezdtek beszélni - így néha már ki tudom legalább hámozni, hogy mi a baj.
    azon gondolkodtam, hogy a ruhákkal az lehet a baj, hogy nagyjából egyidősek a gyerekeink - erre tegnap eszméltem rá -, de azért majd igyekszem. szívesen segítek, el tudom képzelni, hogy mennyire nehéz lehet nektek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Írni fogok!
      Én is abban reménykedem, hogy idővel rájön a kisasszony, hogy mire is jók a szavak, és válaszolni fog a kérdéseimre, ezzel megkönnyítve a helyzetet. :)
      Nem könnyű, de egyelőre bírjuk, meg bírni is kell, nincs mese. Nem baj ám, ha nem küldesz ruhát, mert szerencsére beszippantott az internetes ruha adás-vétel, és elég olcsón tudok szerezni dolgokat. Barátnőm is adott régebben, de csomószor nem mertem ráadni, mert nekem nincs még arra is idegzetem, hogy a foltokon is görcsöljek, viszont tapló sem vagyok, hogy úgy adjam vissza. Így maradnak az olcsó használt cuccok, amiket nem kell félteni. De azért köszönöm!

      Törlés