lassandebiztosan

2014. június 21., szombat

Moyra Sea Salt - Seahorse + Bubble Gum - Lollipop

Pénteken beugrottam (az Emberrel...nem igazán élvezte :P) a fodrászkellékeshez, mert már fogyóban a hajpakolásom (kb. ezer Ft egy tégely és több mint 1 évig elég, és a természetes göndör hajamnak a kifésülésénél ez vált be, a balzsamok nem igazán...). És hát megkérdeztem, hogy van -e új Moyra lakkjuk. És persze volt. :) A pénztárcánk és a férjem nem örült, én viszont annál inkább. :D De nagy önfegyelmet tanúsítva csak 2 azaz kettő darab körömlakkot vettem, pedig szívem szerint minimum tízet hazahoztam volna (van minden: vivid sand, sugar sand, sea salt, bubble gum).

Írtam már, hogy imádom a Moyra lakkokat??? Régebben is volt a márkához szerencsém és akkor is elégedett voltam, na de ez az idei újdonságáradat egyszerűen lenyűgöző. Nagyon belehúztak, le a kalappal, el vagyok ájulva, szerelmes lettem! :) Szerintem ár-érték arányban messze a legjobb a Moyra. Legalábbis számomra.

Na de inkább beszéljenek a képek. Lesz egy pár... :D Nem tudtam könnyen választani a fotók közül. A Bubble Gum finishe hát az valami eszméletlen. Szeretem a mattot, de ez valami állatjó. Olyan se nem matt, se nem csillogó. Abszolút kedvenc kategória. A jelenleg közzétett posztok képei nem adják annyira vissza, hogy milyen f*sza, de szerintem fogok csinálni egy sima lakkal való összehasonlítást, mert tényleg nagyon jól néz ki és különbözik az átlag lakkoktól.


  • gyűrűsujj: Moyra Bubble Gum - No.627 - Lollipop 
  • többi köröm: Moyra Sea Salt - No.885 - Seahorse











3 megjegyzés:

  1. Hú, állatjól néz ki! :) Olvaslak ám, csak a kommentelésig nem jutok már el....

    VálaszTörlés
  2. Köszi, szerintem is, ez a két lakk most nagy kedvencem. :)
    Én is olvaslak és sokkal többet szeretnék kommentelni nálad is meg az összes rendszeresen olvasott blogoknál is, de most nekem sem megy. Nyári ubi szezon, de ősszel majd visszatérünk remélem! :)

    VálaszTörlés
  3. Jaja nyári ubiszezon! :D

    VálaszTörlés