lassandebiztosan

2014. június 29., vasárnap

Levágassam vagy ne?????

Nem jutok dűlőre, hogy mi a herét csináljak a hajammal. Be vagyok jelentkezve fodrászhoz, de még ugye dönthetek úgy, hogy csak a töredezett részt vágatom le, de jobban tetszik az az opció, hogy inkább akkor legyen rövid.
Mikor legutóbb voltam fodrásznál (2011 júniusa), akkor is rövidet szerettem volna, de azt mondta a hajszobrász, hogy ő nem hajlandó levágni a természetesen göndör hajamat rövidre, hisz akkor úgy néznék ki szerinte, mint egy cokker spániel... De ha én mondjuk pont egy cokker spánielre szeretnék hasonlítani, az neki miért fájt és emiatt miért tagadta meg a kérésemet? Ekkor határoztam el, hogy lázadok a fodrászat ellen, így azt terveztem, hogy életem végéig nem megyek el egyikhez sem (csomószor jártam úgy, hogy kértem egy frizkót és vagy nem voltak hajlandóak elkészíteni vagy egész másmilyent kreáltak), de aztán 3 év elteltével rájöttem, hogy ez nem járható út. Irdatlanul szét van töredezve a hajam, a vége kb. 10 szálból áll, undorító az egész, fujjj. Igaz már majdnem a seggemig ér (régi vágyam volt, hogy valaha legyen derékig érő séróm, ez teljesült még akkor is, ha ronda :D ). Már meg is untam, meg a göndörség sem érvényesül igazán (csak hajmosás után kb. fél napig...), mert a súlya lehúzza.

A legtöbb dologban keresem az aranyközéputat, de haj témában nem. Az én hajam legyen hosszú vagy rövid. És most nagyon hajlok a rövid felé.

Ilyet AKAROK:

Forrás: Pinterest

Az arcformám elég hosszúkás így szerintem ezért sem áll igazán jól a hosszú haj, hisz csak tovább nyújtja a pofázmányomat, de egy ilyen bubi frizó kerekítene rajta. Ilyet akarok!!! Szóval a cím csak költői kérdés, a poszt megírásának végére eldöntöttem, hogy jövő héten megrövidülök és kész. :)

5 megjegyzés:

  1. Welcome To Reality2014. június 29. 19:10

    Vágasd le.

    Viszont a fodrászok lelkére vigyázni kell, óvni, gondozni; ezért nem árt csacsogni velük, megosztani búdat-bánatodat, hogy melyik sorozatot kedveled vagy gyűlölöd esetleg legjobb esetben kibeszélni közös ismerőseiteket. Ha ez utóbbi teljesül, garantált a jól sikerült haj.

    Ne becsüld alá a hatalmukat, az olló az ő kezükben van.

    VálaszTörlés
  2. Ez a haj a fotón király!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Annyira félek, ezer éve csak sima hosszú a hajam, nagy változás lesz ez, de hát az életemben is erre készülök...

    Egyetértek veled, tényleg nagy hatalom van náluk, ezért sem mertem a környékükre menni 3 éve. :) (Pedig csacsogtam is legutóbb ám, de mégsem volt lett olyan frizkóm, amit megálmodtam, na de majd most! :) )

    VálaszTörlés
  4. Remélem az én fejemen is hasonlóan fog mutatni és nem kell majd vele sokat faszkodni, hogy valahogy kinézzen. :D (Azzal nyugtatom magam, hogy még a fodrásznál is mondhatom azt, hogy csak a végeiből nyisszantson.)

    VálaszTörlés
  5. Tyű, nekem nagyon tetszik ez a haj. Már várom a képet a Te hajadról. :))))

    VálaszTörlés