lassandebiztosan

2014. január 9., csütörtök

Nyertem! :)

Sok-sok játékra jelentkeztem, de a szerencse elkerült. EDDIG! :) El sem akartam hinni, hogy végre én nyertem, jó érzés volt nagyon! :) Köszönöm a nyereményeket Anka! Már meg is érkeztek és nagyon szépek.  Nagyon tetszik a hópihe, élőben sokkal szebb, mint képen, pedig úgy is gyönyörű volt. A szívecskés angyalszárnyas nyakláncnál meg arra gondoltam, hogy félreteszem a kis angyalarcúmnak. :) (Én nemrég még kőkemény rocker voltam, csak feketében jártam, szóval lehet, hogy nem annyira illene hozzám, de amúgy aranyos. És bár már sokat finomodtam az évek alatt és mivel a csillámokról sem tudtam volna elképzelni, hogy valaha is tetszeni fognak, de ez az idő is eljött, a körömlakkok megfertőztek; szóval lehet, hogy a nyakláncot is egyszer hordani fogom.)

Ankánál ismét van játék, kukkantsatok be:
http://www.anka-gyongy.blogspot.hu/2014/01/fekete-feher-1-szin-jatek.html

Íme a nyeremények:


4 megjegyzés:

  1. Köszönöm,hogy játszottál velem! Használd egészséggel a fülbevalót! Szerintem biztosan tetszeni fog a nyaklánc a nagylánynak,mert szívem szerint én is megtartottam volna magamnak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is biztos tetszeni fog neki. Jaj, úgy várom már, hogy lehessen vele ilyen csajos dolgokat csinálni, mint ékszer kiválasztása, körömlakkozás, stb. Remélem később állni fogja, mert egyelőre a haját sem engedi, hogy piszkáljam. Na, de bizakodó vagyok. :)

      Törlés
  2. hu, de szep az a nyaklanc!!!!!!!!!!!!!!! en tuti hordanam!!!! eny

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szép mindkettő, olyan boldog voltam, hogy nyertem. És képzeld, a medálra Anka a kívánságom szerint csinálta meg a nyakravalót. Vagy hogy hívják. Szóval amin függ a medál. :)

      Törlés