lassandebiztosan

2014. január 6., hétfő

Az előzőből kimaradtak


  • A "térdesetemhez" tartozik, hogy mekkora egy barom vagyok! Mikor először karattyoltam a futásról, Móni ajánlott egy jó futóblogot, ahol kezdőknek való edzésterv is van, meg is néztem, bele is olvastam, de mondom ha nem alakult ki izomláz, akkor biztos bírom a terhelést. Az ízületeim nem bírták... Szívás!
  • Ma megyek fogászatra. Úgy várom már, hogy túl legyek rajta és egy darabig ne kelljen mennem. De az még messze van, mert sok szuvas fogam van. De legalább az új doktor úr ad érzéstelenítőt, így tudom, hogy csak az a pár másodperc fog fájni.
  • Dühöngök, hogy mekkora túlkínálat van használt babás cuccokból... Nem azt mondom, van, hogy el tudok adni ezt-azt, de azon teljesen meg vagyok botránkozva, hogy 8500 Ft-ért nem kell a kutyának sem egy Bergon babakocsi, szeptember óta árulom. Persze, tudom, már nem divat az ilyen típusú, most ezek az űrjárgányra emlékeztetőek a kelendőek, de szerintem, akinek mondjuk nincs autója, sokkal jobban jár egy ilyennel, mert jobban lehet téliesíteni, még nagyobb gyerkőc esetében is. Volt érdeklődő, de úgy tűnik nem komoly.  

6 megjegyzés:

  1. Babakocsi: keress egy helyii fb-os csoportot, ott szoktam látni régebbi típusú babakocsikat, és talán jobban is pörög, a miénk legalábbis. Főleg a nem annyira drága dolgok mennek jobban, mintha emberközelibbek lennének az igények.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A legnagyobb városiban benne vagyok, de az mióta több, mint 2000-en vagyunk, nem nagyon pörög, de most elkezdtem csatlakozni másikokhoz is, hátha. Meg hirdetem apródon, jófogáson, de semmi. De azért nem adom fel. :)

      Törlés
  2. Istenem, mit nem adtam volna, ha a tesómék nem adják el a régi Bergonjukat és azt örököljük a Peg Perego helyett! De ez volt, nem siránkoztam (csak a férjemnek), hogy alig lehet tolni, tök kicsi, nem tudom fordítani a tolókarját stb.
    Amúgy ezektől az űrkocsiktól én kivagyok, komolyan! Ne mondja már nekem senki, hogy abban kicsi sz*rban, már bocsánat, nem fázik télen a gyerek, mert se megmozdulni nem tud, se rendesen téliesíteni nem lehet, se semmi. Itt a faluban amúgy a nagy babakocsi a "divat", elég vacak az összes út, csak elvétve találkozik az ember műanyag csodákkal.
    Tegnap vettem észre, hogy nekem is lyukad az egyik fogam :(. 15 éve kellett utoljára tömni, szerencsére jók, de úgy látszik, öregszem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem a 3 kerekűek nem tetszenek, a többi elmegy, de szerintem sem olyan praktikusak, mint a régebb kiadásúak. Jó, ennek az a hátránya, hogy elég nehéz, meg nagy, de valamit valamiért. Na azt én sem akarom elhinni, hogy olyan hatékonyan lehet téliesíteni az újakat is, mint a Bergont.
      A fogadat nagyon sajnálom, utálatos dolog, ha fogorvoshoz kell járni. :(

      Törlés
  3. Nekem nagyon tetszik a szilveszteri körmöd. :-) Szokás szerint. :-P
    Nekünk touragoo babakocsink volt és imádtam. Nagyon hasonlít a tietekhez.
    Nálunk nagyon szarok a járdák is sok helyen és direkt ilyet akartam. Mindig jót mosolyogtam azokon, akik ezekkel a hiperszuper kocsikkal bénáztak. Mert hát menőbbek vele.
    Kitartást a fogorvoshoz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :)
      Az űrkorszaki babakocsiknál biztos jó, hogy kipattintható az autósülés vagy mózeskosár vagy mi a szösz és hogy könnyűek, de szerintem ezek az előnyök kisebb volumenűek, mint a bergon/touragoo babakocsik számtalan jó tulajdonsága.
      A terepviszonyokról az jut eszembe, hogy 2012 nyarán vettünk egy kis kerekű sportbabakocsit (Pierre Cardin), és bár arra, amerre mi járunk, nem olyan vészesek a járdaviszonyok, de mégis éreztem, hogy mennyivel könnyebb volt a Bergonnal. Nem akarom túldicsérni sem a Bergont, mert van 1-2 hátránya (nagy, nehéz), de abban biztos vagyok, hogy nem bántam meg és szomorú vagyok, hogy már nem módi...

      Törlés