lassandebiztosan

2013. szeptember 25., szerda

Rosszkedv ellen

 A napokban majdnem bedepiztem, de aztán szerencsére rátaláltam a Tumblr nevezetű oldalon egy Geccó, de jó a kecód nevezetű blogra, és szarrá röhögtem magam. De annyira, hogy még bele is szédültem a nagy kacarászásokba, jó szívvel ajánlom, ha vidulni szeretnétek. :D


Itt különféle, megdöbbentő lakáshirdetések vannak összgyűjtve... A képek alatti szövegeket is érdemes elolvasni. :)

Pár kedvenc:




"Másfél szobás lakás szellemmel eladó." forrás: http://geccodejoakecod.tumblr.com/post/54775783949/masfel-szobas-lakas-szellemmel-elado

"mer’ ha át akarok menni, akkor át fogok menni, értem?!" forrás: http://geccodejoakecod.tumblr.com/post/61574993641/mer-ha-at-akarok-menni-akkor-at-fogok-menni

6 megjegyzés:

  1. Nem fogod elhinni, 2 napja ezen a blogon röhögök :D Főleg azon a képen, ami alatt az van, hogy "rendes gyerek a tibi, nem bánt az senkit...".
    Más: Te nem vagy betojva a Vadaskerttől? Én tiszta gyomorgörcs vagyok. Mi megyünk 3.-án. Az egyik pillanatban abban reménykedem, hogy azt mondják semmi baja, de akkor baromi szar anyának érezném magam, hogy valamit nagyon elszúrok. A másik pillanatban meg biztos vagyok benne hogy autizmus, de az meg iszonyúan ijesztő, és az egy életre szól, totál be vagyok rezelve tőle.
    Vagy te is pont ezen depizel?
    Üdv, Sorstárs anyuka (Tomi anyukája)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Komolyan? :D Igen, emlékszem, valami quadon vagy mi a túrón ül. :)
      Óh, dehogynem, és teljesen jól ráéreztél, azon depiskedünk az emberrel... Már annyira unjuk a sok vizsgálatot, és félünk is, hogy mit mondanak.
      Ilyen gondolataim is vannak, hogy mi van, ha azt mondják, hogy nevelési hiba. Persze, tudom, hogy ez nincs így, és biztos nálatok sem, hisz ismerek egy-két valóban elhanyagolt gyereket, de ők még is tudnak válaszolni a kérdésekre, és nincsenek furcsaságaik, szóval nem hinném, hogy mi tehetünk róla. De akkor ezek szerint sokunknak át kell mennünk ezeken a rágódásokon, más érintett anyukák is ugyanerről számoltak be. :( Tudom, nem vigasztal, de teljesen átérzem, hogy min mész keresztül, és nagyon szorítok, hogy bármit is mondjanak majd, megnyugodjatok, és minél könnyebben el tudjátok fogadni a helyzetet.
      Én úgy érzem, hogy a leányzóm 90%, hogy érintett, annyira jellemző és tipikus tüneteket hoz, hogy én nem tudom mással magyarázni. Jaj, csak lennénk már túl rajta mi is és ti is!

      Törlés
  2. Ez kurva jó! :-))) Köszi, jobb kedvem lett! :-)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik! :)
      Olvastam, hogy most nem vagy a toppon, ami érthető is. Fel a fejjel azért!

      Törlés
  3. Jujjdetetszik! :D Köszönjük, alig várom a holnapi alvásidőt. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Nekem is! Azok a dumák a képek alatt?! Tegnap fetrengtem. Csak nehogy úgy járj, mint én, hogy nem bírtam halkan kuncogni. ;)

      Törlés