lassandebiztosan

2013. szeptember 30., hétfő

Nagy munkában + mindenféle vegyes

 Kicsit felpörögtek az események, amit bevallom, nem bánok, sőt! Lehet, hogy admin leszek egy 2000 fős facebook csoportban. Meg csináltam még egy blogot, ahol röviden összefoglalom, összegyűjtöm a segítségre váró családok történeteit. Annyira jól esett, mikor többen gondoltatok ránk, és segítettetek. Ezért is éreztem késztetést, hogy valamit, még ha hangyányi is az, de tegyek. Kevesen olvassák az új blogokat, de sosem lehet tudni, hogy mikor és hogyan jut el a segítségkérés a segíteni tudó és akaró emberekhez. Amúgy meg a tenger is ugye cseppekből áll, szóval hátha. :)


 Nagyon mélyen megérintenek ezek a történetek, és eléggé át tudom érezni a helyzetüket. És nagyon felnézek rájuk, mert a mi problémánk az övékéhez képest elenyésző, mégis sokszor nehéz, akkor nekik mennyire az lehet???

 Időközben vénültem is egy teljes évet. o.O Váááá! :O Hihetetlen, hogy már közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz. Emlékszem, 10 évvel ezelőtt mekkora nagylánynak hittem magam. :D Most meg egyáltalán nem érzem magam annyinak, mint amennyi számilag vagyok. És rájöttem, hogy kamasz akarok lenni!!! Akkor bezzeg fel sem fogtam, hogy mekkora királyság már, hogy a felnőttség kellemes oldalába bepillanthatunk (bulizhatunk, cigizhetünk, szabadabbak vagyunk), de nem kell mondjuk azon agyalni, hogy hónap végén mit eszünk vagy miből lesznek a számlák kifizetve... De jó vóóót. :)


forrás: http://memegenerator.net/instance/36338791
Amúgy olyan cuki férjem van, hogy azt kaptam tőle egy tábla csoki mellé, hogy maszekolhattam vele. :P Nem panaszként írom, hisz a munkának  mindig örülök, mert kell a pénz, de az időzítéssel nem voltam kibékülve, hisz máskor is meg lehetett volna csinálni... Egy sírról szedtünk ki egy jókora borostyánbokrot... Nehéz is volt, nagyon makacs egy növény, nagyon nem fűlött a fogam hozzá. És voltam akkora kis naiv, hogy azt gondoltam, hogy csak beetet, és közben meglepi partyt szervezett anyósoméknál. Hát, nem, valóban dolgoznom kellett. :( Na mindegy. Ja a torta, amit anyutól kaptam, nagyon finom volt, csokis-epres, és nem volt csömör. Ilyet még talán nem is ettem. Tényleg jó volt! Nyamí!

 Holnap (azaz hétfőn, vagyis már ma) elmegyünk kettesben a fogorvoshoz. Nálunk a romantika ennyiben kimerül. :/ Most megyek majd harmadjára a fogdokihoz, és még mindig sok szuvas fogam van, 3 éve meg 1 sem volt (legalábbis tömetlen nem volt). Szívás! Most meg gondoltam elhívom az embert, és nem tiltakozott. Amúgy olyan jó lenne végre nem orvosi vizsgálatra menni, hanem pusztán kikapcsolódásból kimozdulni. Persze, szoktunk sétálni meg ilyenek, de nem ártana egy kis izgi vagy utazás vagy mittudomén. Kettesben vagy hármasban, nekem mindegy lenne, nincsenek már olyan extra elvárásaim, hogy csak kettesben. Múltkor pedzegettem neki, hogy a közelünkben lévő megyeszékhelyen is van szerelem kapu vagy mi, és milyen f@sza lenne már elhelyezni oda a mi lakatunkat. Úgy volt, hogy szülinapomra ezt kapom, vagyis kérem, de aztán közbejött a körömlakk őrületem, és ő gyorsan kibújt alóla azzal, hogy vagy körömlakk vagy kapulátogatás. Amúgy abszolút  nem romantikus fajta. Persze az elején megjátszotta magát, még verseket is írt nekem... Jó, én sem vagyok annyira romantikus, de nekem többre lenne szükségem. Neki meg több házaséletre, szóval mindketten hiányt szenvedünk. :/

 És rohadtul várom, hogy túl legyünk a Vadaskerten, most azon rettegek, hogy nehogy megfázzon vagy valami, mert hülyét kapok, ha későbbre kell tenni, utálok várni! Izgulok, várom, de közben nincs kedvem, szóval káosz.

 De legalább a Tündüs most bújósabb, ami nagyon szívet melengető! Olyan édes!!!!! :) Ez is nagy előrelépés. És tegnap még puszit is kaptam ám! Ez volt a 3. cuppantós tőle. <3

20 megjegyzés:

  1. Ó, boldog szülinapot :-)!
    Amúgy az enyém sem túl romantikus mostanában, (14 év házasság, plusz előtte 4,5 év, gondolhatod ;-)), pedig eleinte nem hogy verset, hanem egyenesen dalt írt nekem, és el is gitározta-énekelte. Mostanában már nem :-(. Ja, közelebb a 30-hoz? Ó, te szegény, én a 40-hez vagyok közelebb, nem a 30-hoz...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :)
      Akkor neked nem kell bemutatnom az elromatikátlanodást (őőőő, lehet, hogy nincs ilyen szó :O ). Jó, biztos mi is változtunk, de ennyire erőteljesen szerintem nem.
      Jó' van na, a korom miatt egyelőre még nem lehet sajnálni. ;)

      Törlés
  2. Nagyon Boldog Szülinapot kívánok Neked! :)

    VálaszTörlés
  3. Isten éltessen sokáig így utólag is! :-) Jót mosolyogtam azon, hogy közelebb a harminchoz. Bár én lennék közelebb a harminchoz. ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Az a lényeg, mennyinek érezzük magunkat. ;)

      Törlés
  4. Köszönöm! :)
    Ahogy néztem a képeid, Te fiatalabbnak nézel ki, mint én, és szerintem ifjabbnak is érzed magad. Én most kb. úgy érzem magam, mintha egy megkeseredett öregasszony lennék... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most, hogy így írod, abban az életkoromban, amiben most te vagy, én is pont úgy éreztem, ahogy, most te.

      Törlés
  5. Nagyon nagyon nagyon Boldog Születésnapot kívánok így megkésve is! Millió puszit és ölelést küldök innen messziről :)

    VálaszTörlés
  6. Te is mérleg? :) Isten éltessen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen. Akkor ezek szerint Te is. Köszönöm szépen! :)

      Törlés
    2. Csak egy kicsivel öregebb. Tíz év ugye kicsinek számít? :)

      Törlés
    3. Naná, hogy kicsinek. :) Bár nem sok képet láttam rólad, de simán velem egyidősnek tippeltelek volna. Nem tudom, hogy neked volt -e már vagy lesz a szülinapod, de sok boldogságot kívánok. :)

      Törlés
  7. Boldog szülinapot!
    (Én is közelebb vagyok a 30-hoz.. Csak a másik irányból. :D )
    Apátok meg azért kepeszthetne egy kicsit, fülön kell csípni, különben ki fog égni a dolog.
    (ja persze, anno enyém is írt dalt, mint fentebb említette Andi, és még gitárkíséret is volt. De ő ma már nem is emlékszik erre. :) De én elvárom, hogy azért néha történjen valami ! Hejj!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Trükkös voltam, mert a leírás alapján 26-ra tippelhettek, de bevallom, ennél 1 évvel idősebb vagyok. :D ;)
      Nagyon ránk férne egy alapos beszélgetés, mert egyre csak gyűlnek a dolgok. Én sem vagyok szent, és olyan jó lenne megbeszélni és megpróbálni változtatni rajtuk, mert nagyon nem jó irányba haladunk...
      Akkor nektek még jobb dolgotok volt eleinte, ha még muzsika is volt. :) Mééé nem maradnak ilyenek egy picit??? :) Én is elvárom, de tesz rá magasról. Aszongya, hogy ő meg többször szeretne hálni, és hogy így kvittek vagyunk...

      Törlés
    2. Na, akkor pont egy tizessel vagyok több nálad. De, mint kiderült, ez csak egy kicsi így belefér. Jó, én nem panaszkodom, nagyon cuki ember, de olyan jó lenne néha beszélgetni egy kicsit. Túl sok mindenen nálunk nem kellene változtatni, alapvetően tök jól működünk együtt, csak néha olyan lapos. Hálás meg dettó ;-).

      Törlés
    3. :) Azt a tizest bizto letagadhatnád, és ha egymás mellé állnánk, szerintem még én néznék ki idősebbnek.

      Amúgy az enyém sem egy kutyaütő, néha bűntudatom is van, hogy csak szidom itt, pedig házias, segít mindenben, csodás apa, nem iszik, stb., de most valahogy egy kis elhidegülést érzek. Mintha csak úgy éldegélnénk egymás mellett. A főbb baj nálunk is a kommunikáció... A versíró korszakában ha valamin duzzogtam, nem engedett elaludni addig, míg meg nem beszéltük, mert azt mondta, ne feküdjünk le haraggal. Nekem ez nagyon tetszett, de az utóbbi pár évben már olyanokat horkol, miközben én dühöngök magamban, hogy csak na... :P :D Már nem hatja meg.

      Törlés
  8. csak most sikerült olvasnom, boldog szülinapot:)

    VálaszTörlés