lassandebiztosan

2013. szeptember 18., szerda

Karomlakkok (mágnesos meg ombre)

 Gyöngyi kérésének eleget téve hozok egy képet a varázslakkról. :) Amúgy szerintem tök jó ötlet, csak kivitelezni nehéz picit. Amúgy ami abszolút bevált, és már írtam is, az a mágnesszalag. Ezt potom pénzért lehet rendelni vagy kreatív boltokban is árulnak (voltam bent a városban lévőben, de most pont kifogytak, viszont majd valamikor lesz, és az ára: 60Ft/10 cm, szerintem barátibb, int a használhatatlan 600 Ft-os mágnes pöcök, ami elvileg hozzá lenne ugye...) Ez a szalag azért is jó, mert hajlékony. És gondolom ezért is jó köröm csíkozásra. Olvastam ugyanis, hogy más is bepróbálkozott már hűtőmágnessel, és sikerrel járt. Én is kipróbáltam, de nekem azon kívül, hogy felhólyagosította a lakkot, más egyéb nem történt. Leszedtem a többi mágnest is, és az egyiknél észrevettem, hogy csíkos. Mondom hátha. Kipróbáltam, és volt nagy megkönnyebbülés. Valószínűleg azért jó ez a fajta körömdíszítésre, mert csak csíkokban tartalmaz mágnest, egyébként szerintem nem lenne hajlékony. Azért is akarok venni ilyet, mert a másik fele öntapadós, és szeretnék a hűtőre is rakni fényképet és egyebeket, így emiatt is venni fogok. A multifunkció ugyebár. :D
 Azt tapasztaltam (párszor azért kellett kenegetni-lemosni, mire sikerült), hogy rohadt gyorsnak kell lenni, nem szabad szöszölve felvinni (ahogy én általában szoktam), és a mágnest is úgy kell helyezni, hogy már ne kelljen forgatni, hanem lehessen egyből alátenni a körmöt.



 A Pinteresten láttam először ombre körmöt és nagyon megtetszett. Mondom köll ilyen nekem is. Elkezdtem hát gyakorolni. Annyira azért nem könnyű, és harmadszori nekifutásra is csak ilyenre sikerült, van még mit csiszolnom rajta...




 Előfordult már párszor, hogy a Pinteresten látott ötleteket nem tudtam szépen megvalósítani, az első ombre kísérletem is elég ijesztően nézett ki... :D


A képek forrása a Pinterest

6 megjegyzés:

  1. Tök jól néz ki, ügyi vagy! :)

    VálaszTörlés
  2. Azta, hát ez nagyon tetszik! :-) Mondjuk magamról nem tudom elképzelni, hogy meg tudnám csinálni. De jó olyan jó színe van az első képen a körmödnek.
    Az utolsó két képen jót röhögtem, jópofák. :-D
    Az ombrés, meg valami isteni lett, csak ez a zöldes-sárgás szín nem tetszik. :-P De az alapgondolat, hogy kétszínű a köröm, az valami szuper.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Köszönöm! Dehogy nem, hidd el, nem álszerénységből írom, hogy nekem nem igazán van kézügyességem. Viszont lelkes vagyok, és nem nyugszom, míg nem sikerül, ez a tulajdonság bőven elég egy ilyenhez, úgyhogy ha van kedved, próbáld ki, biztos menne!
      Én zöldmániákus vagyok. Férjem, mikor meglátta az első színátmenetes lakkozásomat, pont másnap mentünk neurológushoz, és azt mondta, hogy mossam le, mert ha meglátják, elveszik tőlünk a gyereket. :D (Az amúgy kék-lila volt). Erre a zöldre már csak azt mondta, hogy ijesztő. :)

      Törlés
  3. Pedig nagyon jó! Főleg az ombrés :) Szivaccsal csináltad a végét?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Igen, mosogató szivacsot vágtam csíkokra, a dörzsit meg letéptem róla. :D Szerintem kozmetikai szivaccsal szebben el lehet dolgozni, de most már túl sokat költöttem kozmetikai bigyókra, de majd azzal is ki szeretném próbálni valamikor.

      Törlés