lassandebiztosan

2013. szeptember 11., szerda

A számról

 Vagyis a rohadásáról... Voltam a dokinál. Nem fogták vissza magukat az asszisztenssel, elég szörnyülködve néztek rám. :D De tényleg szarul festek, úgyhogy érthető a reakciójuk. Írt fel Telviran nevű gyógyszert (aciklovir tartalmú herpeszgyilkos) meg még B-vitamint, és mehetek vérvételre is.
 A patikában majdnem elájultam, mikor fizetni kellett: 4800 Ft körül kellett perkálnom. A gyógyszerész szerintem már hülyének nézett, mert pislogtam nagyokat és vagy hatszor megkérdeztem, hogy mennnyííí??? Azért is esett ez most rosszul, mert a Kistarcsai "kiruccanás" 30 ezerbe fájt...(útiköltség+altatás ára). Szóval ez most rohadtul nem hiányzott a boldogságunkhoz. Az utat is úgy tudtuk megoldani kölcsön nélkül, hogy egy nagyon kedves és figyelmes sorstárs anyuka nagy összeggel hozzájárult. Nem tudom, olvasol -e, de ha igen, itt is szeretném megköszönni! :)

 Aztán néztem a hozzászólásokat, és Andi írt egy megdöbbentőt: van rá esély, hogy ótvarom van. :( Nézegettem a Gugleszt, és valóban tök olyan!!! Váááááá! Annyira gusztustalanul hangzik. Nem elég, hogy randa, még az elnevezése is okádék!!! Amúgy mielőtt teljesen kétségbe estem volna, hogy te jó ég, mekkora fertő vagyok, mindenkit megnyugtathatok, utánanéztem, hogy bár valóban jócskán ragályos kórságról van szó, DE az ezt okozó baktériumok az emberek egy részénél betegség okozás nélkül jelen vannak, nem okoznak gondot. Akkor van baj, ha seben keresztül utat tudnak törni maguknak. Én most az idegtől elég legyengült is voltam, és az egész a szájszél berepedésénél kezdődött (majd terjedt rá a fél fejemre...).

 A képeket elnézve tényleg inkább ótvar, de az azért szívás, mert azt baktérium okozza, én meg vírusellenes szert szedek. Annyira nem aggasztana ez, ha nem egy vagyon lett volna, de így?! De persze lehet, hogy herpesz. Nem tudom... Amúgy ilyen nyavalyáim régebben havonta előjöttek, vagy ha megfáztam, akár többször is. Csak akkor az orromon és a belsejében jöttek ki (na még az is "fincsi", mikor csupa takony az ember, lépten-nyomon fújni kell, és tele van fájdalmas hólyagokkal az orra, jaj, de fáj az is). Egyszer viszont elegem lett még jó pár évvel ezelőtt és szedtem homeopátiás golyóbist, és láss csodát, évekig nem jött elő, és az életmódomon szerintem semmi nem változott. Utána néha-néha felütötte a fejét, de közel sem olyan durván. Most viszont lehet, hogy már elfelejtett a szervezetem védekezni ellene, mert egyre gyakrabban szenvedek ezektől a szaroktól. Lehet, megint megpróbálom a homeót, hátha megint szerencsém lesz, mert ez így nem állapot, főleg, hogy jönnek nemsokára a náthás idők...

 Amit most csinálok: szedem a gyógyszereket, plusz az ótvar ellen azt vetem be, hogy leáztatom a pörköket kamillateával, majd Betadinnal adok az átok fajzatoknak. És közben reménykedem, hogy mielőbb elmúlik, ha lehet, szövődmények nélkül... Jaj, annyira fáj! :((( Le is fényképeztem, a bátrabbak megtekinthetik ITT és ITT. Olvasóim, a ti lelki nyugalmatok érdekében nem raktam közvetlenül a blogra, tényleg csak saját felelősségre. :)

 És tudjátok, hogy mi a legborzasztóbb ebben az egészben? Hogy nem adhatok puszit az életemnek, meg a férjemnek sem, meg senkinek sem. :(

6 megjegyzés:

  1. Jobbulást Neked!

    A negatív leletnek örülök nagyon. Lehet menni tovább..((()))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Hamarosan újabb beszámolót írok a fordulatos fejleményekről. :)

      Úgy féltünk, hogy nehogy találjanak valami eltérést, de szerencsére nem. A Vadaskertet várom, róluk azt hallottam, hogy profik. Én már azzal is beérem, ha nem értelmi fogyatéskosozzák le 2 perc megfigyelés alapján...

      Törlés
  2. Szegény, ez tényleg nagyon csúnya :( Ha túl leszel rajta, mindenképp csinálj végig egy immunerősítő kúrát, mert ezt tuti az okozta, hogy padlón van az immunrendszered. Sajnálom, de sok erőt! Szörnyű lehet a puszimentes élet :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most csak multivitamin pezsgőtablettát, meg cetebe-t szedek, de tervezek valami komolyabbat is, de most lenulláztak a gyógyszerek meg az út. Most szemezgetek a homoktövisvelővel.
      Szinte a puszimegvonást rosszabbul viselem, mint a fájdalmat. :/ De nem akarok semmit sem elkiabálni, de mintha már javulna hangyányit. :) Én úgy szét fogom puszilgatni. (Gondolom mennyire fogja díjazni :D )

      Törlés
    2. Próbáld ki a grapefriut cseppeket, már több helyről hallottam, hogy nagyon jó.

      Törlés
    3. Lehet, hogy ezt is bevetem a homoktövis mellé, most hogy írod, nekem is az rémlik, hogy nagyon jó. Mármint másoknak, én még nem próbáltam.

      Törlés