lassandebiztosan

2013. augusztus 14., szerda

Már megint a spamak közt volt egy hozzámszólás!!!

 A macska rúgja már meg tényleg! (Most aztán rendesen visszafogtam ám magam, hogy ne trágárkodjak nagyon.) Az történt ugyanis, hogy egy augusztus 9-ei hozzászólást most tudtam kirakni, mert a spamak közt volt. Nem értem, hogy miért csinálja ezt a blogspot, és már nem először történt ilyen... Grrrrrrr!
 Nincs beállítva a spam szűrés, hisz eddig egyetlen egy ilyen jellegű hozzászólás volt a majd 2 év alatt, és olyan olvashatatlanok azok a betűk és számok, hogy inkább kikapcsoltam. Ide lehet írni névtelenül is, nem szabályozom, hogy ki írhat, viszont moderálok. Ezt sem azért, mert félek, vagy csak a nekem tetsző hozzászólásokat akarom látni a bejegyzéseim alatt; hanem azért, mert bár tudom, hogy be lehet állítani, hogy kapjak a hsz-ekről emailt, de én sajnálom, azt nem látom át, nekem így jobb.
 Zita! Emiatt tettem csak most ki. :(
 Akik vezetnek blogot, azt tudom javasolni, hogy néha kukkantsatok be a spamak közé, nehogy ti is így járjatok! Mondjuk lehet, csak engem szívat, de azért nem hinném, ennyire nem vagyok üldözési mániás. :D

6 megjegyzés:

  1. Ha kérsz a kommentekről email-es értesítést, akkor is megkapod, ha spambe teszi. Így ki tudod "kukázni". Keresd meg ezt a funkciót!
    (Remélve, hogy alapból én most nem ott landolok nálad, mert az is előfordult már. :D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj, hogy az email-es értesítőnél az én válaszaimról is küld, és untam már törölni (lusta disznó vagyok), meg tényleg nem látom úgy át és nem nézem meg minden nap az email-jeimet, ide meg azért minden nap bekukkantok, és egyből látom, ha piroslanak a moderálásra várók.
      Nem, nem a spam-ek közt volt. :)

      Törlés
  2. Köszi a tippet. Így találtam rá egy Őrségi véndégházból küldött ajánlatra, amit én kértem, és azt hittem, nem válaszoltak....

    VálaszTörlés
  3. Én is jártam már így, annyi különbséggel, hogy az én válaszomat tette oda, én meg csak néhány nap múlva vettem észre. Nem örültem. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még a saját hozzászólásinkat is képes olykor kéretlen üzenetként kezelni? Ezt nem gondoltam volna, de akkor ezek szerint sok minden megtörténhet... o.O Ezek után szerintem kinevezek heti 1 napot, amikor leellenőrzöm, hogy vannak -e rossz mappában hozzászólások.

      Törlés