lassandebiztosan

2013. augusztus 4., vasárnap

Cifra fosi

 Csütörtök késő délután óta dögrováson vagyok. :( Derült égből jött, semmi előjel, ja de, mégis, hétfőn széthasadt a fejem, meg fáradékonyabb voltam. Aztán csütörtökön elkezdtem a cifra fosást. Szombatra virradóig minimum 20-szor voltam, és közben megfejtettem, hogy miért hívják cifrának. Blöáááhhhh... Lehet, másnak könnyebben leesik, de én nem mindig vagyok gyors észjárású, és mivel inkább székszorulásos vagyok, így nem is volt "szerencsém" ezen agyalni...eddig. De végre tudom! Pont ez hiányzott az életemből. :D :P Fúúúj, és olyan is történt, amit le sem merek írni, a fantáziátokra bízom.
 Pénteken délelőtt elmentem a dokihoz, anyu vigyázott addig a leánykára. Helyettesítés volt, és egy olyan aranyos dokinő volt, hogy el voltam ájulva. Mosolygós, kedves, barátságos. Vírusra gyanakszik. Normaflore-t javasolt. Rákérdeztem, hogy a család többi tagja mennyire van veszélyben, azt mondta, hogy eléggé. :( Nekik is adom a jóféle bélbacikat (ezt is ő javasolta), így elméletileg van arra esély, hogy ha el is kapják, kevésbé jön ki rajtuk. A tetőfokon még a késleltetett felszívódású gyógyszeremet (nyugi bogyót) is kikakkantottam egészben, de szerencsére nem lettem idegbeteg. :D
 Tegnap a hajnali toalettes kaland után egész nap és egész éjjel nem jött rám a szapora, tökre örültem, de ma azért még megörvendeztetett. Pedig már nagyon unom! Meg a sóba-vízbe krumplit és a ropit is!
 De férjem tök jófej, nagyon jól állja a sarat, le a kalappal előtte! Büszke vagyok rá és hálás vagyok neki. Azért az nagy megnyugvással tölt el, hogy ha valami történne velem, akkor is biztonságban és szeretetben tudhatom a leányzót. És azon is elgondolkodtam, hogy azért milyen rossz lehet egyedülálló szülőnek lenni. :( Mert oké, hogy ne hagyjuk el magunkat, de mondjuk a péntek délelőtti gyerekellátásom így nézett ki: fosi, táp gyors megcsinálása, majd beadása a kiságyba, ezután újra hasmenés, ezt követően tisztába tettem és alig bírtam befejezni, már rohanhattam újra... Szóval ilyen esetben hiába vagyok rohadt erős, az inger nagy úr. És a dokinő is megerősített, abban, hogy jól emlékeztem, hogy ilyenkor hagyni kell távozni a dolgokat, nem túl szerencsés hasfogót bekapdosni. Mondjuk az orvoshoz csak úgy jutottam el, hogy bekaptam egy széntablettát...
 Remélem nem fertőzök le senkit és hamarosan elmúlik!

5 megjegyzés:

  1. Jobbulást! Bár nálunk, nagyon ritka, ha kimarad valaki, sajnos!:-(
    Egy előnye van, pár nap és jobban leszel!

    VálaszTörlés
  2. Jobbulást! :(
    Amúgy nekünk is ezt mondták, hogy nem jó ilyenkor székletfogót beszedni, jobb ha mielőbb kiürülnek a bacik! (Dóri - Kicsipacás)

    VálaszTörlés
  3. Tavaly nyáron nekem is volt ilyen, pont Imola keresztelőjekor, hát nem mondom necces volt a szertartás :P nagyon gáz tud lenni, főleg ilyen melehben. Jobbulást!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm nektek!!! Már jobban vagyok szerencsére.

    Anikó: eddig a többiek megúszták, remélem így is marad. De igazad volt, 3 nap alatt lezajlott.

    Adrienn: Fú, akkor nálatok még az időzítés is szörnyű volt!

    VálaszTörlés