lassandebiztosan

2013. augusztus 15., csütörtök

Keresőszavak lelőhelye

 Hozzászólásokban kérdeztétek, hogy hol lehet megtalálni a keresőszavakat. Próbáltam szavakkal leírni, de az ilyen számítógépes-netes izékben én inkább képekben gondolkodom, nehezen fejezem ki magam verbálisan, így gondoltam, hátha ezzel egyszerűbben megtalálja az, aki kíváncsi rá. Amúgy szerintem úgy logikusabb lenne, ha nem az egyebekre kellene kattintani, hanem magára a forgalom forrásaira... Így eléggé el van dugva.



 És tanultam újat: megtudtam, hogy mire jó a PrtSc/SysRq billentyű. :) Tök jóóó, lenyomva le lehet "fotózni" a monitort. Amúgy totál amatőr vagyok az informatikát tekintve, ezért ekkora öröm, hogy most már ezt is tudom. :) (Persze férjuram segített egy picit, de ez a lényegből nem von le semmit.)

Ápdét: Ismét tanultam, köszönöm Gina és Orsolya! :) Hozzászólásban további hasznos infókat tudtam meg. Szóval, rá lehet kattintani a forgalom forrásaira is, csak a baloldali sávban, módosítottam a fotót ennek megfelelően. o.O Én általában az eldugottabb megoldásokat találom meg... És a másik: ha nem akarjuk az egész képernyőt menteni, akkor van egy képmetsző program, és azzal tetszőlegesen lehet vágni a monitor képéből.

8 megjegyzés:

  1. :) még egy trükk: elvileg a kellékek között kell lennie egy képmetszó nevű proginak is, na, az ugyanazt csinálja, mint a prt scrn, csak nem az egész képernyőt, hanem azt vágsz ki vele, amit akarsz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, köszi, meg is találtam, ki is próbáltam. :)

      Törlés
  2. De hiszen a forgalom forrásaira kell kattintani, csak nem a statisztika oldalon belül, hanem bal oldalt, a legördülő almenüben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. o.O Őőőő, tényleg. :) Köszi! Én eddig mindig csak az egyebeknél léptem be, nem is figyeltem, hogy kétféleképpen is el lehet érni. Javítom is a képet. :)

      Törlés
  3. Na ezért nem volt nekem egyebek, mert én bal oldalt mentem rá a forgalom forrásaira, ott meg már nincs, hogy egyebek. :D És azért nem tűnt fel a kereső szavak, mert nem nagyon van nálam ilyen. Erre a hétre csak "bölcsödei jellemzés" címszó, és ha havi szinten sem túl sok, és semmi érdekes, csak a "kicsi cici" :D
    Köszi a segítséget. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :O Bocsi, hogy belebonyolítottalak, de a lényeg, hogy végül meglett. :)

      Törlés
  4. Én is a bal oldali menüből szoktam rákattintani a forgalom forrásaira :) De azért sunyi voltál, szépen kitörölgetted a számokat a statisztikában :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én onnan még szinte sosem néztem meg, mindig ezzel az egyebes megoldással jutottam oda, úgy tűnik szeretem túlbonyolítani a dolgokat. :D
      Szégyellős vagyok, ezért is takargatok arcokat, számokat. :)

      Törlés