lassandebiztosan

2013. november 11., hétfő

Nyereményjáték :)




Már egy ideje tervezgetek egy kis játékot nektek. Igazából az 1 éves blogszülinapra szerettem volna, de arról lecsúsztam. o.O De mivel ma ilyen szép dátum van (itt is dupla 11, mint a kisleányzóm születési dátumában), éppen itt az ideje, hogy indítsak egy játékot, apró nyereményekkel, ezzel is megköszönve a sok kedves hozzászólást, hogy ennyi negatív, nem feltétlen könnyed bejegyzés után is visszajártok, támogattok és rengeteg erőt adtok! :)

Nyeremények: 

– Essence nail art multi effect ecset
– Essence ezüst színű repedezős lakk
– Miss Sporty mattító fedőlakk
– Essence hullámos mágnesező
– Egy kozmetikai szivacs, mely a színátmenetes manikűr létrehozásánál jól jön és tapasztalatom szerint sosem elég :) (nekem ez jobban bevált, mint a mosogatószivacs)
– 2 db körömdíszítő csíktekercs (egy rózsaszín és egy bronz/réz színű)




A játékban való részvételnek 3 feltétele van:

Töltsd ki az űrlapot!

– Magyarországi postacímmel rendelkezz!

– Legyél a rendszeres olvasóm (a nyertest ezen név alapján fogom kihirdetni)!


Plusz pontok szerezhetőek: 

– (+2) A blog Facebook oldalának lájkolása

– (+2) A játékfelhívás képének megosztása Facebook-on

– (+2) Blogod oldalsávjában, visszamutató linkkel a poszt 1. képének elhelyezése

– (+2) Ha egy bejegyzésben megemlítetted a játékot linkkel együtt (nem kell egy teljes bejegyzést szentelni rá; elég, ha csak belinkeled pár mondat kíséretében a játékot)

– (+1) Hagyj kommentet, hogy hogyan találtál rá a blogra

– (+1) Bloglovin'-on való követés


Az űrlap:



A játék december 12-én éjfélkor zárul. A sorsolás a random.org segítségével fog megtörténni 13-án, és a nyertest is ezen a napon fogom kihirdetni egy bejegyzésben, és email-ben is értesítem. Amennyiben 1 héten belül nem jelentkezik, újrasorsolás lesz.

Sok szerencsét! :)

25 megjegyzés:

  1. Szió!
    Azt már leírtam, hogy találtam ide - maradtam is :) Illetve a linkelés miatt, de úgy voltam vele,hogy ne a játék miatt olvassanak... (a jobb oldali képet nem értem :$)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nem emlékszem, hogy írtam -e, de valahogy akkor találtam a blogodra, mikor még terhes voltál, és a tervezett császárról írtál, és próbáltam keresni, hogy miért, de hirtelen nem találtam meg, és azt gondoltam, hogy lefizetted a dokit, hogy már pedig császár legyen, vagy pusztán nincs kedved hüvelyi úton szülni, így egy darabig nem tértem vissza hozzád. De a hozzászólásod után világossá vált a miért, és eléggé elszégyelltem magam, hogy hülye picsának tartottalak a tudatlanságom miatt, és előítéleteim voltak veled kapcsolatban, ezért itt és most szeretnék elnézést kérni. :O
      A profilképed viszont már elsőre is nagyon tetszett! :) (Amúgy általában az első benyomásom csalóka, az elsőre nem túl szimpi bloggerinák most a kedvenceim.)

      Törlés
    2. Ne aggódj, a "hülye picsát" a barátnőimtől is megkaptam :) (jó, nem éppen a császár miatt). Egyébként a 6. hónapig én természetes úton szerettem volna szülni... Addig nagy ívben elutasítottam a császár lehetőségét is :))

      Törlés
    3. Remélem nem bántottalak meg, nem volt szándékom, de tényleg ez volt az első benyomásom. És akkor még nagyon dühös voltam a világra, hogy engem nem császároztak meg. :)

      Törlés
    4. Dehogy bántottál meg! Tudom, milyen egy rossz szülésélmény (igaz, a másik oldalról, de tudom...)

      Törlés
    5. Örülök, hogy nem bántottalak meg!!! (féltem és gondolkodtam is, hogy le merjem -e írni az első benyomásom)

      Törlés
  2. Műkörmösnek kellene lenned. :-) Sztem, nagyon élveznéd.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Volt már, hogy eljátszottam a gondolattal, de aztán visszahőköltem több okból kifolyólag. :)

      Törlés
  3. Jesszus. A plusz pontok szerzésének feltételeinek a felét nem is értettem. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyugodtan kérdezz ám, ha nem egyértelmű valami! :)

      Törlés
  4. Valaki bloglistáján láttam egy bejegyzést tőled. Érdekesnek találtam, és így találtam rá a blogodra! :)

    VálaszTörlés
  5. Pár hete teljesen véletlenül találtam a blogra. Rendszeres olvasód csak most lettem, de a bejegyzéseid eddig is olvastam. Szuper a játék :)

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Sajnos már nem emlékszem pontosan, de vagy a facebookon,vagy valahol a blogok rengetegében találtam Rád és az oldalra, melynek azóta is rendszeres olvasója vagyok. Már jóval a játékfelhívás előtt feliratkoztam,mert óvónői végzettségem (és az inkluzív-integratív nevelés specializáció) miatt közel áll hozzám ez a téma.
    További kitartást kívánok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Kitartás és türelem az sok kell! :)

      Törlés
  7. De jó ez a játék, kedves vagy, hogy elindítottad.
    Én bevallom azért nem jelentkezek, mert legtöbbször rövid a körmöm, de ha hosszú, akkor se tudom ezekkel a bigyókkal mit kell csinálni. :D
    Vagy lehet azt, hogy ha én nyerem meg, akkor megnyerlek Téged is? :D És megcsinálod a körmöm. :-P Gyere Vásárhelyre. :-))))))))))))

    Én Babitól találtam ide, hú már jó régen, még az előző blogod is olvastam. Szimpi volt sok hozzászólásod és azért kezdtelek olvasni. :) Aztán itt is szimpi maradtál. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha az anyagi keretem nem lenne ennyire korlátozott, akkor még biztos beszereztem volna ezt-azt a kis csomagba. :)
      Rövid körmön is jól állnak ám. :) Amúgy is terveztem egy kis kedvcsináló posztot írni a nyereményekhez, de most meg pláne, hátha kedvet kapsz hozzá. Én nem vagyok megnyerhető (hidd el, jobban jársz, nem éri meg egyetlen manikűr sem, hogy egy ilyen őrült nőszemély csinálja meg, mint én, kérdezd férjem, biztos igazat adna, hogy nem vagyok egy főnyeremény :P :D ) A leányzó körmeinek levágásán kívül még senki másnak nem nyúltam a körmeihez, de ha egyszer felénk jársz, akkor szívesen kipróbálom.

      Olyan jól esik, hogy nem mindenki tart hülye picsának (jó, persze, blogon keresztül nem jön azért át az ember teljes személyisége, de élőben sem vagyok szerintem sokkal másabb és most, hogy közellenség lettem, jól esnek a pozitív megítélések). :)

      Törlés
  8. Én már nem emlékszem hogyan találtam ide, olyan rég óta a követőd vagyok :D
    Talán egyszer hagytál nálam megjegyzést az egyik posztomhoz és a neved alapján jutottam el ide? Nem tudom már :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, én ha minden igaz, úgy találtam a blogodra, hogy láttalak feliratkozva másoknál rendszeres olvasónak, és úgy. :)

      Törlés
    2. Akkor csak összeakadtunk valahogy :D

      Törlés
  9. Csak ideértem! :) Az van, hogy nem emlékszem. :) De mintha úgy történt volna: Szóval feliratkoztál hozzám és én rákattintottam az adatlapodra. és ugye ott volt a blogod (a régi). Majd kattintgatások közben másoknál is többször belédfutottam, és mivel egyidősek a gyerekeink (és ráadásul zizisek is :P ) többször is beleolvastam az írásaidba. Na valahogy így lettem olvasód. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én meg Babinál és Nesreca-nál olvastam rólad, hogy agyon dicsértek, mondom megnézem már, hogy mé. És aztán egyszer elkezdtem olvasgatni visszafele, és megértettem, hogy miért. :)

      Törlés
    2. Jesszusom, dicsértek? Má'mégilyet! Meglepődtem, de azért "De jóóóóó!" :)

      Törlés
    3. Igen, dicsértek, és valami díj kapcsán írtak rólad nagyon szépeket.

      Törlés