lassandebiztosan

2013. november 8., péntek

Lebuktam...

Érdekes dolgok történtek... És tudjátok, mi a durva? A sors figyelmeztetett. Most ezt nem részletezem, majd talán később. Sajnos bekövetkezett az, amitől tartottam, de bíztam benne,  hogy később fog ez megtörténni. Vagyis, hogy bármennyire is igyekeztem a személyazonosságunkat titkolni, azért csak sikerült lebuknunk rokonok előtt, és most megy a hátulról támadok és árulkodok szitu.

Semmit nem bántam meg, amit leírtam. Azt sajnálom, ha valaki magára ismert és a véleményeimmel fájdalmat okoztam, ez egyáltalán nem volt célom. Amiket leírtam, annak az illetőnek is elmondtam, aki azért nyitott valamennyire az őszinte beszédre. Vannak viszont érzékenyebb rokonaink is, akikkel nem jutottam dűlőre.

Nekem rohadtul nem stílusom a felek uszítása, hátulról támadás, szövetkezés, árulkodás. Ezzel csak annyit szerettem volna, hogy én nem akarok senki közé állni, ha kell, akkor háttérbe húzódom, felszívódom a rokonok előtt a való életben és lehet engem nyugodtan utálni is. Nem tiltom el sem a lányomat, sem a férjemet senkitől. (Milyen cuki vagyok, mi? :D ) Igazából az Embört sajnálom legjobban emiatt a kínos szitu miatt, mert ő semmiről nem tehet, mégis sokkal nehezebb, neki, mint nekem, hisz ő azért két tűz közt van...
Ezt ő írta az előző poszthoz, és szerény véleményem szerint tökéletes összefoglalta, hogy mi a  legfőbb gond:

"Heó !

Tudjátok kedves olvasók nekem mi a legfájóbb ebben az egész fórumozásban meg írkálásban.
Egyetlen egy dolog, aki ismer minket az is olvassa ezt, pedig velük mindennapi kapcsolatban 
állunk nekik mi szükségük van arra , hogy ezt olvasgassák meg véleményezzék, vagy esetleg rajtunk röhögve, sajnálkozva, lenézve szerezzék be azokat a gondolatokat amikre egyszerűen csak oda kellene figyelniük, vagy esetleg megkérdezni minket csak úgy simán 
beszélgetve.
A lányunkról elvárnánk , hogy beszéljen kommunikáljon, de mi "egészséges" felnőttek sem 
vagyunk erre képesek. Szóval ki is itt az autista ? Ezért utálok én is többek közt emberekkel beszélgetni.( nem is vagyok rájuk kíváncsi )
Kapja be mindenki aki az itt leírt soroktól megharagszik
A férj.
Asszony rakd a főoldalra ezt ki.
Férj"

Egyszer már bezártam a blogom kapuit családi viszály miatt, még egyszer nem fogom!!! Nem kötelező olvasni!

11 megjegyzés:

  1. Ha bezarod a blogot, peticioval fogjuj jovetelni a folytatast. Akinek nem tetszik ne olvassa, de be vegye el tolunk ezt a kivaltsagot. Inkabb nezzen magaba, hogy miert kerultek leirasra az ot banto sorok, es BESZELJEN ne bujkaljon/lazitson/tiltson. Imadunkszeretunkkitarrunk: Marcsi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Marcsi, nagyon-nagyon köszönöm, sok erőt adnak a szavaid. Nem fogom bezárni, hisz annyi mindent kaptam az olvasóimtól, a sok kedves hozzászólás, támogatás, figyelmesség stb., hogy pár ember miatt nem fogok betitkosulni. Már csak azért sem, mert a blog egyik célja az is, hogy egy kis betekintést engedjek a kívülállók számára is a csodabogárék életébe, és bízom benne, hogy majd az évek alatt 1-2 ember véleményén egy kicsit tudok alakítani olyan szinten, hogy ha az utcán mondjuk lát egy hempergő, őrjöngő gyereket, akkor nem az lesz a legelső gondolata, hogy jaj de benga szülők és milyen neveletlen gyerek. :) Úgyhogy nyugi, maradok. Amikor a másikat bezártam, nemsokkal utána már indítottam is ezt, szóval eléggé extrovertált vagyok úgy érzem. ;)

      Törlés
  2. szia
    Totál igaza van
    Ági

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, szerintem is, köszi a megerősítést! (Fontos számomra ez, mert néha már tényleg elbizonytalanodom, hogy nem -e velem van a baj.)

      Törlés
  3. Sajnálom hogy így alakult, azért a blog csak maradjon! Férjnek nagyon igaza van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Marad. :) Bár így már nem érzem magam annyira biztonságban, és sajnálom, hogy rám találtak, de attól ugyanúgy próbálom folytatni.

      Törlés
    2. A férjemben egyébként ez a nyers, egyenes stílus is megtetszett, mikor még csak kiszemeltem magamnak. Nem semmi fazon! :) (Jó, persze velem is ilyen, ez néha nem esik olyan jól, de nem árult zsákbamacskát.)

      Törlés
  4. NE TÖRŐDJ VELÜK! A FÉRJ LEVELE NAGYON JÓ!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem, de azért csak fáj, hogy így alakult... :(
      Férj levele szerintem is jó. :)

      Törlés
  5. Egyszer írtam már, hogy nagyon klassz csaj vagy, most hozzá kell tennem, hogy Férj pedig remek pasi! Teljesen igaza van - igazatok van! És be ne titkosulj! :)

    K

    VálaszTörlés