lassandebiztosan

2013. november 18., hétfő

Kedvcsináló a játékhoz

Ha jelentkeztek a játékomra, ezeket nyerhetitek meg:



Gondoltam csinálok egy kis inspirációs posztot a nyereményekről. Tudom, nem nagy valamik, de szerintem elég izgalmas manikat lehet belőlük kihozni, úgyhogy tessenek jelentkezni, legyenek oly szívesek! :) A játékban való részvételnek csupán 3 feltétele van:

-Legyél a rendszeres olvasóm
-Legyen magyarországi postacímed
-Töltsd ki a jelentkezési űrlapot

Essence töredezős ezüst fedőlakk: Valahogy, mikor beszerző útra indultam a játék kapcsán, úgy éreztem, hogy ez olyan télies lakk, így belekerült a kosaramba.

forrás: http://www.pinterest.com/pin/184647653441786549/


Mattító fedőlakk: Beleszerelmesedtem a mattító lakkomba, végtelen lehetőségek rejlenek benne, így arra gondoltam, hogy a nyeremények egyike biztosan egy ilyen lakk lesz, és mivel nekem bevált, így egy Miss Sporty Check Matte is a kosaramban landolt.

forrás: http://www.pinterest.com/pin/236509417904875182/
forrás: http://www.pinterest.com/pin/393079873697706663/


Essence multi effect ecset: Ezt nem ismerem, sosem próbáltam, így véleményt sem tudok róla alkotni, de amiket a neten találtam, meggyőztek, hogy nem annyira rossz dolog ez. (Mikor vásároltam, dilemmáztam, hogy ez vagy a pöttyöző alkalmatosság legyen, de végül azért döntöttem az ecset mellett, mert a pöttyintőt szerintem gombostűvel is igen jól lehet helyettesíteni.)


forrás: http://deez-nailz.blogspot.hu/2013/03/fan-brush-nail-art.html


Essence mágnes: pont ilyen hullámos mintájú mágnest szeretnék kisorsolni. Ezt kipróbáltam párszor, de nekem nem jött be, lehet, hogy a lakk nem volt alkalmas hozzá (nekem a magic wand árnyalatnál nem hozta a kívánt mintát...DE a videón is látható, hogy azért van rá esély, hogy működjön)




Kozmetikai szivacs: Ezt azért gondoltam nyereménynek, mert mondom nehogy már az akadályozza meg a kezdő, vállalkozószellemű körömlakkozóst (mint amilyen én is vagyok), hogy nincs kedve feldarabolni a kedvenc kozmetikai szivacsát (nekem eleinte nem volt erre alkalmas szivacsom, így maradt a mosogatószivacs, de szerintem jobb a kozmetikai).

forrás: http://www.pinterest.com/pin/305118943475756501/


Díszítő csík: Ezért párszor bementem a helyi fodrászkellékes boltba, mert amint érkezett áru, el is kapkodták rögtön... Bevallom, még sosem próbáltam, de sok helyen láttam, hogy ezek is milyen sokoldalúan felhasználhatóak (lehet pusztán csíkként használni, de ugyanakkor rákenve a lakkot, majd eltávolítva a csíkocskákat, jó kis vonalak is létrehozhatóak a segítségével. Annyit el kell árulnom, hogy gyárilag 3 tekercs volt benne, de egyszerűen nem tudtam ellenállni a zöldnek (a kedvenc színem), így azt galád módon kiemeltem a csomagból. :S Bocsi!

forrás: http://www.pinterest.com/pin/222787512789999992/ 

forrás: http://www.pinterest.com/pin/454089574899116229/

4 megjegyzés:

  1. Micsoda ötletek! Csak ámulok és bámulok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is! :) Azt nem értem, hogy hogy jutnak az ilyenek az eszükbe? Én a mattítónál is max addig jutottam volna el magamtól, hogy simán rákenek egy réteget. :O

      Törlés
  2. Ez a poszt nekem íródott?! :-D :-P
    Meghoztad a kedvem, kitöltöttem, elküldtem. ;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, Neked. :) Amúgy is szerettem volna egy ilyet, de lehet, hogy ha nem írod az ominózus kommentet, akkor ellustálkodtam volna. :D Köszi, hogy játszottál!

      Törlés