lassandebiztosan

2013. május 29., szerda

Szerintem felháborító!

 Este kifejtem, hogy mi a véleményem a játszóházból kitiltott kisfiú esetéről, de röviden annyi, hogy szomorú. :( És igazságtalan! De sajnos hűen tükrözi, hogy sokan mennyire nem tudnak mit kezdeni azzal, hogy nem vagyunk egyformák...

7 megjegyzés:

  1. Kinyílt a bicska a zsebemben.
    Az EU egyik alapvető elve a diszkrimináció tilalma, amit most már tartalommal is meg kellene tölteni itt, Mao-n is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos itt csak papíron működnek a dolgok, a gyakorlatban nem. :(

      Törlés
  2. Szerintem is felháborító, és nagyon sajnálom a kisfiút, mert ahogy olvasom, szeretett odajárni. Ugyanakkor azt megértem, hogy a felügyelőknek nehéz volt vele... meg ugye veszélyes is lehet a többi gyerek között szegénynek, szóval nyilván a vezetőség hibás, hogy nem biztosítanak képzett felügyelőket és megfelelő körülményeket... legalább egy alkalmazottjuk lehetne, aki a "speciális igényű" gyerekekkel tud foglalkozni és van ilyen jellegű végzettsége.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Állítólag, ahogy olvastam, nem sok vizet zavart a kisfiú, és ritkán is mentek, szóval szerintem kibírhatták volna az óvónők. A szülőknek sincs végzettsége, mégis 0-24-ben csináljuk, akiknek meg gyerekekkel kapcsolatos a szakmája, azoknak pár órának bele kell férnie, ellenkező esetben nem elhivatott és empatikus személyek.

      Törlés
  3. Szegény kisfiú. :-( Hogy lehet neki elmagyarázni, hogy bocs, de soha többet nem jöhetsz ide?!
    Szerintem ha az apuka kint ült a folyosón, akkor olyan hú de nagy gondok nem lehettek a gyerekkel. Mert ha annyira nagy figyelmet igényelt volna, akkor apuka is bent ült volna vele.
    Szóval de szemetek. Egy átlaggyerekkel meg lehet több gond van, jobban zavarja a többieket. :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, itt van az én SNI-s gyerekem, aki legtöbbször elvonul egy sarokba, ha talál neki tetsző játékot. Ha meg nem, akkor csak rohan fel alá, nem megy oda senkihez, elvan úgy is. Meg merem kockáztatni, hogy kevesebb figyelmet igényel sokszor, mint a nem SNI-s társai... És ahogy az apuka is írta: ez alapján egy enyhe diszlexiás gyerek sem teheti be a lábát... Szánalmas az egész!

      Törlés