lassandebiztosan

2014. július 30., szerda

Vegyeske

Szobatisztaság: Nagy boldogan figyeljük, majd mosollyal és dicsérettel nyugtázzuk, hogy egyszem csemeténk a bilibe pisil, mire ő vidáman kiönti az egészet a szőnyegre... o.O :D (Annyira várom, hogy végre laminált-padlónk legyen... :P Iszonyú szagok uralkodnak, még régebben egy hozzászóló írta, hogy egy ilyen krém színű szőnyeg + fekete kutya, eszünknél vagyunk -e, de hát a házhoz járt, így vettük. Ez megspékelve egy szobatisztuló gyerekkel. Hagy ne kelljen ecsetelnem, hogy a szerencsétlen szőnyeg hogy néz ki és milyen büdös, pedig májusban volt kitisztítva... hamarosan újra nekieshetek :/ ) 

Facebook-csoport: Nahát, ez egy érdekes történet... Ki lettem szó és mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül penderítve egy auti szülőcsoportból. Egy másik társammal együtt. A bűnöm, amivel erre rászolgáltam annyi volt, hogy egy régebben elhagyott csoportban nem tudtam szó nélkül elmenni amellett, hogy a csoport adminja elég erőteljesen célzott arra, hogy az autizmust a zsidók is okozhatják, hogy elpusztítsák a magyarokat, erről a blogomban is írtam, itt ni. És ezt az ominózus szóváltást volt pofám kimásolni. Nem tettem sehol sem közzé, pedig szívem szerint ezt cselekedném, mert sokan el sem hiszik, hogy ilyen megtörtént. Pedig itt rohadjak el, ha nem így volt! És ezért sem bántam meg a képernyőmentést, mert így van kezemben bizonyíték, hogy nem besározni akarunk egy illetőt kamu dolgokkal, hanem ténylegesen ilyeneket írt! És ami még kétségbeejtő, hogy egy akkor kb. 300 tagot számláló csoportból csak páran nyitottuk ki a pofánkat, hogy ez nem épp helyes meglátás. De értitek, ami még bosszantó, hogy olyan csoportokból b*sztak ki bennünket (jó, a zsidózóból önként léptem ki...), amelyeknek a tagjai azért is harcolnak, hogy a csodabogár gyerekeinket fogadja el, integrálja, ne rekessze ki a társadalom... Ehhez képest az ismerősömet is és engem is kirekesztettek, pusztán azért, mert volt egy kis nézeteltérésünk. És tényleg nem alpári stílusban zajlott a diskurzus, sőt, az egyik csoportnál meg sem szólaltam, csak úgy kitett az admin, mert egy zsidózó bejegyzést volt pofám másolni anno és erről tudomást szerzett a szintén kitett ismerősömtől...

Ivartalanítás: Fickó lassan 2 hete "töketlen". Szerencsére mindenféle komplikáció nélkül gyógyul, nincs gyulladás sem. A műtét úgy történt, hogy egy pici nyílást hagyott az állatorvos a zacsiján, gondolom ezen keresztül távolította el a golyókat és a vér meg a nedvek is távozhatnak a kis résen keresztül, varratszedésre sem kell mennünk és szépen húzódik össze a seb. Eleinte jócskán be volt dagadva szegénykémnek, de napról-napra szebb, és a műtét után nem sokkal már szinte ugyanolyan hebrencs energiabomba volt, mint előtte. :) Nagyon örülök, hogy túl vagyunk rajta és hogy nem viselte meg!
Az ivartalanítás fontosságát szerintem ha akarnám sem tudnám jobban megfogalmazni, mint Demény Gazdája:

7 megjegyzés:

  1. Örülj neki, hogy nem vagy tagja egy olyan társaságnak, ahol ilyen vadakat mondanak... döbbenettel tölt el mindig amikor egy-egy népcsoportot leszólnak, azt szoktam ilyenkor kérdezni, hogy "neked tetszene, ha a hajad, a szemed, stb.... miatt leszólnának, megbélyegeznének", válasz általában nem, a folytatás tovább,... de akkor is....

    Na itt mindenképpen saját magát minősíti az illető, illetők.

    Arról nem is beszélve, hogy ilyen gondolat menetén adja elő valaki, hogy azért valaki ilyen, vagy olyan, - ..... az autizmust a zsidók is okozhatják, hogy elpusztítsák a magyarokat..... - szóval ezen meg aztán teljesen megáll az ész, és hatalmas tudatlanságról, butaságról tesz tanúságot.

    VálaszTörlés
  2. Na te is belefutsz a hülyékbe szokás szerint, nem is szabad szó nélkül hagyni ilyen baromságokat, amit ha jobban megkapargatunk, mint állítás egyrészt sérti az egyes csoportokat, megkockáztatom, bűncselekmény ilyet mondani. Örüljön az illető hogy csak az lett a következménye hogy te meg más szóvá tette. Miért van ennyi hülye a világon?
    A laminált padlóval is csak óvatosan mert nem tesz jót a sok víz, mármint tisztítani is csak félszárazzal lehet. Nem lenne jobb valami szebb kinézetű műanyag padló, vagy minek hívják ezeket? Szőnyegnek meg vékony, mosható, alá csúszásgátló.

    VálaszTörlés
  3. Welcome To Reality2014. július 30. 15:49

    Úristen, úristen, úristen! Ez már tényleg a legalja!

    VálaszTörlés
  4. Igen, annak örültem, sőt önként léptem ki abból a csopeszból, de most, hogy csak úgy kipenderítettek egy másik csoportból azért, mert anno nem tudtam szó és mentés nélkül hagyni a kirekesztő, zsidózó dolgot, az azért durva. Undorodom az ilyen kirekesztőktől. Mindenkit lehet csoportokba rendezni és nem nehéz olyan indokot találni, ami miatt valaki nem fér bele egy adottba. Most nem is akarom azt a szót megemlíteni, hogy ezt minek hívják... És tényleg rettenetesen megijedtem, hogy összvissz hárman álltunk ki a baromsággal szemben.


    Azóta annyi a fejlemény, hogy elküldtem az adminnak a bizonyítékot, de nem olvassa el... Azt írta, hiszi, ha látja, de nem nyitja meg fb-on az üzenetem. (Hát ugye kiírja, hogy ekkor meg ekkor tekintette meg az illető, ő még arra sem méltat, hogy megnézze, mindegy, nem engem minősít!)


    Szerintem vállalom az esetleges következményeket, és megosztom a mentést, mert félek, hogy mások is azt hiszik, hogy csak kitaláltam a zsidózást.

    VálaszTörlés
  5. Fú, hát mindjárt felrobbanok! Mármint azon, hogy tényleg vonzom a hülyéket! Nem tudom, hogy merjem -e itt közzé tenni az ominózus dolgot, de szerintem megteszem, lesz, ami lesz, arcok, nevek kikockázva, szerintem ez nem törvénybeütköző!


    Na abba bele sem gondoltam, hogy a laminált nem szereti a nedvességet (még sosem volt olyanunk). :( PVC-re gondolsz? Azt azért nem szeretném, mert hát izé, büdös, meg nem tudom, valahogy nem tudnám elképzelni a szobánkba. De szerintem mire lesz annyi lóvénk, hogy fussa laminált padlóra, addig szobatiszta lesz mindenki a lakásban. :D (Örökségből tudnánk csak kivitelezni, de hát tényleg lehet, hoyg még évekbe telik, mire látunk belőle valamit is...)

    VálaszTörlés
  6. Welcome To Reality2014. július 31. 0:55

    Sajnos itt már nem a józan ész uralkodik.

    VálaszTörlés
  7. Igen, a PVC-re gondoltam, nem emlékszem hogy milyen büdös csak azt láttam, hogy nagyon szépeket lehet mostanában kapni, fel sem lehet ismerni hogy az valóban az. De talán olcsóbb mint a parketta.

    VálaszTörlés