lassandebiztosan

2014. július 8., kedd

ÍrhatnÁkom van

De közben meg ragad le a szemem... Csak meg szeretném mutatni, hogy ilyen édi kis "dögök" miatt van most kevesebb időm a blogra:

A legelső képen egy öreg nénike van, aki jelenleg a személyes kedvencem és ha tehetném, azonnal hazahoznám. Nem mai csirke és sajnos szívbeteg is. :( Nagyon szorítok, hogy beleszeressen egy álomgazdi és a többszörös esélytelensége ellenére (fekete, öreg, szívbeteg) az utolsó éveit családban tölthesse. Hihetetlenül kedves nyanya! ♥ 

Mindez átmeneti, szóval ne aggódjatok, nem maradtok panaszáradat nélkül. :P ;) Hamarosan visszatérek teljes gőzzel, a Cukiról is annyi mindent kellene írnom, de jelenleg csak fejben jegyzetelek... :S

Hirtelen sok most a pótolnivaló a kutyusok fényképezésével, adataik begyűjtésével kapcsolatban (aki eddig csinálta, nemrég szült; aki pedig szerette volna átvállalni, nem jutott oda). Majd ezt is bővebben kifejtem egyszercsak, mert így lehet, nem annyira érthető.

Közben túl vagyok az első 2 kilóméteremen. :) Izomláz és ami még fontosabb: ízületi fájdalom nélkül!!! Most nagyon figyelek arra, hogy bármennyire is nehéz abbahagyni a kocogást, muszáj, ha nem akarok utána szenvedni és csak fokozatosan lehet emelni az adagon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése