lassandebiztosan

2014. július 23., szerda

Telefon

forrás
Elképesztő, utolért a technika engem is! :D A Sony Ericsson G502 után (nem akarok hazudni, de szerintem 2008 vagy 2009 óta nyúztam, és még mindig, hisz a családi ingyé beszélgetés miatt használom amíg fel nem adja szegénykém) azért nagyon durva, hogy mit tudnak ezek a tapicskolós okostelefonok. :O Csak ámulok komolyan! Nem értek hozzá, de az Ember elmondása alapján erősebb az új mobil, mint a laptop-om. o.O Két magos vagy mi a fene. Emlékszem még arra, mikor mekkora királyságok voltak az első színes kijelzős telefonok, sőt, ha még kamera is volt benne, na az meg már űbermodern volt. A legelső mobilkészülékemre is tisztán emlékszem (meg arra is, hogy mennyit kellett anyuék fülét rágni, hogy nekem is legyen...). Akkora volt, mint a ház, nagy bucis, dobozhanggal, de imádtam! Westel-es voltam. :) 
a legelső mobilom: http://www.mobilgyujtemeny.hu/
  
Jó, volt már a kezemben okostelefon (férjnek egy ideje már az van és kölcsönadta, hogy az Endomondo-val mérhessem a hatalmas távokat, amiket lefutottam :D meg hogy netezzek rajta), szóval nagyjából sejtettem, hogy mi vár rám, de mégis meglepődtem, hogy mennyi minden rejlik bennük. 

Örülök neki, tök jó, de az egy kicsit baj, hogy sokszor betegesen féltem a dolgaimat. Rettegek, hogy elhagyom vagy elejtem vagy mit tudom én. Ember szerint hülye vagyok. Elképzelhető... :) De olyan szééép. Sajnos csak új előfizetés megkötése mellett sikerült megvenni és én személy szerint gyűlölöm az előfizetést, hisz nálam két opció szokott lenni: vagy rohadt keveset beszélek (és akkor kidobott pénz a havidíj) vagy qrva sokat, és átlépem, mint állat. Van ilyen netes akármi, ahol nyomon lehet követni a dolgokat, majd ott figyelek, és akkor hátha nem lesz az, mint régebben. :) 

http://www.pinterest.com/
 

4 megjegyzés:

  1. ÚÚÚÚTTTÁÁÁÁLLLOOOOMMMM az okostelómat :( kérem vissza a régi gombos Nokiámat :(
    De örülök hogy neked tetszik :) Leld benne sok örömöd :)


    azért kicsit szeretem, hogy tudok vele netezni a metrón - céges teló, a főni meg kért hozzá 1 GB netet, hogy mindig el tudjam érni az emailjeimet :) a drága jóember :D Na meg az Angry Birds is megy ezerrel :) A sok időelb*cás :)

    VálaszTörlés
  2. Welcome To Reality2014. július 24. 22:51

    Nekem most épp nagyon buta van, és nemrég én is ezen gondolkoztam hogy már az is sokkal többet tud, mint a legelső mobilok.


    Tíz évvel ezelőtt kapkodtak volna érte, mert színes kijelzős... igaz, csak két fajta háttérképet lehet benne beállítani, de nekem most azok is tetszenek :D


    Ami viszont hiányzik, az a net. Ha eszembe jut valami, nem tudom megnézni a metrón.

    VálaszTörlés
  3. Nekem megváltás, ugyanis a SonyE. sokszor csinált érdekességeket (mondjuk ez fénykorában is jellemző volt rá, de mostanában meg pláne...).


    De rendi főnököd van! :) Nekem olyan az előfizetésem, hogy 250 MB-os net van rajta, de a fb korlátlan. Durva nagyon számomra, hogy akárhol vagyok, tudok netezni. Tök jó! :) (Főleg egy netfüggő számára...) Bár, mivel roppantul féltem, így nem igazán viszem magammal, otthon csücsül, szóval annyira nem használom ki... :D

    VálaszTörlés
  4. Elképesztő, hogy hol tart már a technika, meg hogy milyen rohamosan fejlődik. Ha lenne a telefonomhoz valami külső billentyűzet (az érintőképernyős pötyögés nem a kedvencem), akkor nekem szinte nem is lenne szükségem szám.gépre. De persze ettől függetlenül a régimet is szeretem, és örülök, hogy a családi ingyen beszélés miatt muszáj megtartanom, használnom. :)
    Na nekem ez a netes előfizetés is teljesen sci-fi-nek tűnik. Férj régi mobilján wifin keresztül neteztem, de az azért helyhez kötött dolog volt, most nagy szabadságérzetet nyújt, hogy akárhol hódolhatok a függőségemnek. :)

    VálaszTörlés