lassandebiztosan

2014. július 3., csütörtök

Közkívánatra ;)

Többen kértétek, hogy hozzak képet az új sérómról, hát most megmutatom, hogy milyen lett. Nem sikerültek nagyon a képek, nem adják vissza, hogy milyen is valójában, élőben sokkal borzisabb, jobb. Nem ilyen gomba fazonú, hanem bubis. :)
Végre elégedetten távoztam a fodrásztól. Szerintem még sosem történt ilyen velem.
Vágás közben meg előtte is nagyon izgultam, csak óriási változás ez. Évek óta hosszú volt a hajam, de az az érdekes, hogy nem sajnáltam egy percig sem, hogy levágattam, pedig féltem attól is, hogy majd megbánom, de szerencsére nem. :)

Előtte:



Utánna:



17 megjegyzés:

  1. Turcsek Gabriella2014. július 3. 16:52

    Nagyon jóóóó lett!
    Nem olyan rég én is levágattam (20 cm-t) viszont én kicsit bánom! :/

    VálaszTörlés
  2. Csúúúcs! Nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon vagány!
    Eredeti hullámos a hajad? Hű nagyon irigylem! Mindig ilyen hullámokra vágytam :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon jó lett! :) Csini! :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm! :) Igen, gyárilag hullámos a hajam. Régen utáltam és mindenképp igyekeztem kiegyenesíteni (persze sikertelenül...), de pár éve már örülök, hogy ilyen.

    VálaszTörlés
  6. Szuper lett, nagyon jól áll :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon király lett! Mindig ilyen hajat akartam, csak sajnos én tökegyenes vagyok :( kis hullámokkal, mert vékony számú a hajam, de az mégse göndiböndi. Tini koromban daueroltattam is emiatt, egész sokáig, de azt kín volt kezelni és lenöveszteni is, így visszatértem az eredetihez. De a tied nagyon király, és irigylem!!!! Sokkal jobb mint a hosszú! fiatalosabb és vagányabb!

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm! :)
    Sajnálom, hogy neked nem olyan a hajtípusod, mint amilyet szeretnél. :( Én kamaszként meg régebben gyűlöltem, mindenáron egyenesíteni szerettem volna, de aztán valahogy idővel belenyugodtam és azóta kifejezetten örülök, hogy örököltem apám bondor haját. Régóta szeretnék ilyen kleopátraszerűt, de eddig vagy nem vállalta be a fodrász vagy csak úgy simán levágta egyenesre, egyforma hosszúra, és hát az katasztrofális volt. :)

    VálaszTörlés
  9. Köszi! :) Egy kicsit hasonlít a tiédre? Te is közrejátszottál abban, hogy belevágjak, mert nagyon tetszett a hajad. :)

    VálaszTörlés
  10. Igen, hasonlít, csak neked göndör. Nekem is volt olyan hosszú a hajam mint a tiéd a képen, csak a fejbőröm már fájt a súlytól és a rövidebb most sokkal kényelmesebb.

    VálaszTörlés
  11. Hűűű, ez királyság ám! Nekem ehhez képest tizedennyire göndör, viszont van két jó tippem: a göndörítő hab (nem tudom, kapni-e még, kb. 10 éve használtam, és csodákat tett a kicsit göndör hajammal), meg a tárcsás hajszárító. Sokan mondjunk nem lelkesednek érte, én viszont azt is szerettem (amikor még göndören hordtam). Tök jól felgöndöríti a természetesen hullámos hajat.
    Már 3-mal ezelőtti hajas poszthoz is akartam írni, de elmaradt! :)
    Jól tetted, hogy levágattad!

    VálaszTörlés
  12. :) Köszi, szerintem is királyság, hogy nem haboztam tovább és belevágtam. Ez már a változás szele talán nálam? Remélem!!! ;)
    Én ilyen dm-es göndör hajra való hajhabot használok; meg igen, tárcsás hajszárítót és tényleg állat! És ami még nagyon bevált, az a fodrászkellékeseknél kapható hajpakolás. 7-8-9száz píz (max. egy ezres) az 1 literes kiszerelés és rengeteg ideig elég, én ezt használom balzsam helyett.

    VálaszTörlés
  13. Turcsek Gabriella2014. július 14. 7:34

    Az az érdekes, hogy volt már rövidebb is, de akkor azt meg szerettem. Na nem baj. Egyébként már elég látványosan nő vissza, az öröm már megvan :D

    VálaszTörlés
  14. Nekem sokkal jobban tetszik, még így arctalanabbul is jobban áll :)

    VálaszTörlés