lassandebiztosan

2014. február 22., szombat

Régi konyhaszekrény


aprod.hu
Legalábbis nekem ez jut eszembe a mostani lakkom láttán. :) Hasonló volt mamámnak is és el tudnék képzelni a konyhánkba is egy ilyet.

Nagyon megtetszett ez a két lakk együtt:

Revlon 028 Minted: Ez magában is nagyon gyönyörű, imádom a zöldet, ezt az árnyalatot pedig különösen. A lakkot egy kedves olvasómtól kaptam még régebben. :)

Essence 121 gold fever: Leárazáson vettem 350 pízért. Kezdek csillámfüggő lenni! o.O (Nemrég még el nem tudtam volna képzelni, hogy tetszeni fognak, most meg...)


Szerintem párszor még fogom együtt használni őket... Ja, és jelentkeztem életem első körömkihívására. :O Izgalmas!!! Majd márciusban lesz, ha bevesznek. Bár a blogom nem kifejezetten szépségblog, így lehet, hogy aszongyák, hogy nem kellek, de bízom benne, hogy én is részt vehetek benne. :)


11 megjegyzés:

  1. Szép ez a lakk, ügyes vagy. Azon mosolyogtam, hogy egy lakkról a mamád szekrénye jut eszedbe. :-) ez aranyos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :)
      Nem tudom, hogy ugrott be, de az rémlik, hogy sokat csodáltam kicsiként (de nem örököltem meg, mert az egyik drága jó rokonom vagy a lakótársai eltüzelték...)

      Törlés
  2. Nekem tetszik ez a konyhaszekrény, főleg ha szépen fel van újítva, csak nem egy társasházba.
    Hanem egy jó kis családi házba. :)
    Körmödtől meg megint el vagyok ájulva. Nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én talán még társasházban is el tudnám képzelni, tetszik, mikor össze nem illő dolgok vannak párosítva. :)
      Köszi! :)

      Törlés
  3. Nekem a körmökről a régen nem hordott műkörmeim jutnak eszembe, amik leestek egy gatyalehúzásnál, egy seggvakarásnál és a libegőről olyan területre, ahol nem lehetett bemenni és megkeresni. Na akkor hagytam abba a körmözést, aztán meg a gyerek, és még a lakkozást is abbahagytam mert valami vitaminhiány miatt a körmöm együtt pattogzott szét a lakkal. Így nézni szeretem. :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A műkörmöktől félek!!! :) Egyetlen egyszer volt óccsó, 100Ft-os boltos szar, ami szintén állandóan levált és az a gusztustalan ragasztó még a körmöm is szétizélte. :S Azóta tartózkodom tőlük, de állítólag a modernebbek már jobbak, de én akkor sem szeretnék.
      Sajnos az enyém is elkezdett lemezesen felválni. :( De szerintem csak azért, mert jelentkeztem egy márciusi körömkihívásra, évek óta nem "hámlott", most meg naná... Nem is én lennék. :D

      Törlés
  4. Nagyon szépek a körmeid! Én csak ámulok-bámulok, mik vannak :) Régebben (értsd 10 éve :) ) én is lakkozgattam, de olyan macerás volt, hogy hagytam a fenébe. De persze közel sem ilyen szinten mint te :) Most meg a mászás miatt értelme sem nagyon lenne, mert állandóan le kell vágni, különben csikorog a falon/sziklán :) De tényleg ügyi vagy. A konyhaszekrényt elfogadnám, bár a mi házunkba nem illene, ehhez szép egységes stílusú berendezés kell :) Mi az a körömkihívás? (eszembe jutott pár dolog a szó olvastán, de biztos nem találnám el :D )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Írjad csak le a tippjeidet, hagy mosolyogjunk. :-D
      Körömkihívás= köröm verseny ??? :-) ( gondolom én feldobnak egy témát, pl. tavasz és kitalálsz valami tavaszi körmöt. )
      De lehet nem ezt jelenti! :-)

      Törlés
    2. S Énvagyok: Köszi! :) Amúgy ne gondold, hogy ez valami hú de bonyolult, 2 lakk egymásra kenve, oszt jól van. És én mondjuk 10 éve csak és kizárólag feketére voltam hajlandó (na jó sötétszürkére is és max. vérvörösre) kenni a körmeim, azóta már finomodtam. :) Akkor még "kőkemény" gimis rocker voltam. De amin most ki vagyok akadva, azok a fedőlakkok: hát régen hülyét kaptam, hogy 100 évig száradt 1-1 réteg, most meg mán gyorsító fedőlakk is van. o.O
      Tényleg, mikor jártam mászásra, én mindig tövig vágtam, mert borzasztó, mikor nyikorog (ha meg nem vágtam, akkor betört, na meg az én körmeimre/bőrömre a magnézia sem volt jó hatással). Pont ma, vagyis tegnap gondoltam rád, mikor lépcsőztem haza, ugyanis mindenféle futás, edzés nélkül is fáj a térdem. :( De azért reménykedem benne, hogy óvatos kocogást bírni fog, de azért ijesztő ezzel szembesülni. A lelkemre is nagyon jó hatással volt a kocogás, kár volt szétcsesznem az ízületeimet, de azért még reménykedem, hogy rendbe jön. :)

      Gyöngyi, én is kíváncsi lennék, hogy S. mire gondolhat a szó kapcsán. :D Te majdnem eltaláltad, csak a verseny egy kicsit meredek rá, de lényegben olyasmi. Amire jelentkeztem, ott meg van adva 1 hónapnyi téma, és arra kell beküldeni a "munkákat" poszt gyanánt. Izgi és azért is jelentkeztem, mert nem vagyok kreatív, így viszont, hogy vannak témák, könnyebben eleresztem a fantáziám. És ez egy tök jó kihívás: olyanok lesznek, mint kedvenc színek, kedvenc technika, szóval nem egy olyan hű de szigorú, ezért mertem jelentkezni. És meg is kaptam a kódokat, részt vehetek benne; úgy örültem, mert tényleg nem egy körmös blog az enyimé. :)

      Törlés
    3. Na jól elszállt, begépelem újra.

      Szóval ami viccesen eszembe jutott: valamiféle cicaharc, vagy lányos veszekedés karmolásokkal :) De amúgy sejtettem hogy valamiféle verseny. Biztos ügyi leszel. Nyerni is lehet?

      A térdedre: esetleg kipróbálhatnál gyógytornát. A páromnak tavaly kiugrott a helyéből az alkarja (egy jó kis esés volt), sürgősségin rakták helyre, hetekig gipszben volt. Másfél hónap után kezdett gyógytornára járni (és persze igazi megszállottként mászni is), és nagyon sokat segített neki. Sztk-ba járt, így fizetni nem kellett érte. Lehet neked is jót tenne! Vagy ha nem tudod megoldani, hátha a neten találnál jó kis térdes gyógytornás gyakorlatokat. Hm?

      Törlés
    4. Mostanában szarakszik a blogger, nekem is csomó hsz-em elszállt és hát nem tanultam belőle, és nem mentettem el, így mindig írhattam újra. De mostmár mindig elmentem elküldés előtt. Jah, egy csajszi meg azt feltételezte rólam, hogy az ő megjegyzéseit nem engedélyezem. :(

      Cicaharc. :D :D :D Ez jó.
      Nyerni nem lehet.

      Köszi a tippet, szétnézek a neten, hátha találok valami videót. Sztk-ba nem szeretnék menni. Jajjj, a testrészek kiugrása nagyon durva dolog, a hideg is ráz, nekem szerencsére nem volt, de láttam, ahogy férjem térdkalácsa kifordult oldalra. o.O Mentősök rakták vissza, szörnyű volt látni.

      Törlés