lassandebiztosan

2014. február 8., szombat

:D

Valamilyen okból kifolyólag ez a zene jutott eszembe... :D

10 megjegyzés:

  1. Szió! Offolok, de játékra invitállak :) http://golyahozza.blogspot.com/2014/02/jatekra-fel.html

    VálaszTörlés
  2. :-D igen, ez most jogos. :-D

    VálaszTörlés
  3. szia, csak most olvastam a hétvégi sztorit
    Jól belenyúltál, tetszett!!!!!!!!!!
    :-))
    Ági

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, hát tényleg sikerült belenyúlnom, nem gondoltam volna, hogy ez lesz. Hozzászólásrekord. :D
      De szerintem kell is beszélni ezekről, szóval nem bántam meg. Azt viszont sajnálom, hogy aki ihlette a bejegyzést, sértve érzi magát, nem akartam én senkit sem bántani.

      Törlés
  4. A kutyás szobatisztasághoz:)
    Próbáljátok ki a kutyapelenkát. Azt tedd ki a folyosóra ahová pisilni szokott, és ha használja, akkor vigyetek magatokkal lentre si és hátha használja ott is, aztán már csak a pelenkát kel eltüntetni:) Sajnálom, hogy kicsit rögzült a fenti pisi kaki Fickónál, de várható volt a karantén után. Ami még fontos, hogy ébredés után azonnal le kell vinni, rohanás- bár ugye kisgyerekkel ez nem egyszerű, de akkor a félkómából lent ébredne fel teljesen és pisilne is. Ez evés után is ugyanígy kell, hogy legyen, mert evés után mindig pisilnek- kakilna a kiskutyák. Remélem sikerül megoldanotok a dolgot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Agyalok nagyon, hogy mit lehetne. Ha kutyapelenkát használnánk, nem lenne az az érzete, hogy akkor mivel a szőnyeg is hasonló tapintású, oda is ér vizelni és kaksizni? Jaj, nem egyszerű... Nem is mi lennénk, ha a kutyánk pikk-pakk szobatiszta lenne. :D Mármint tudom, hogy még kölyök és túl nagy elvárás lenne, hogy az legyen, de kicsit azért keveslem azt, hogy több mint 3 hét alatt 2 kaki és 2 pisi sikerült lentre... Mindegy, sétáltató gazdiktól érdeklődtem, és legtöbben azt mondták, hogy 1 éves korukra lettek azok, szóval még bőven van időnk. Én már annak is nagyon örülök, hogy legalább nem a szőnyegre csinálja. Az a korszak húzós volt nagyon. Volt, hogy alvás után vittem le, nem is olyan kis időre, de szegénykém visszatartja. Csak nyüszög, majd miután felérünk, kiereszti... o.O

      Törlés
  5. Helyesbítenék az írásodban. Ez nem zene :D:D:D:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Jól van, hát lehet, hogy a zene egy kissé túlzás rá, de azért valami olyasmi. Kifinomult dalszöveggel. :D

      Törlés