lassandebiztosan

2012. december 4., kedd

Az Aranykapu véleménye röviden

Most csak ennyi telik tőlem, ha erőm, időm és kedvem lesz hozzá, majd bővebben is kifejtem. Szóval voltunk ma az Aranykapunál, és röviden az értékelés így szól:
"Életkorához képest jelenleg kifejezett elmaradás mutatkozik a szociális kommunikáció, illetve a rugalmas gondolkodás, irányíthatóság területén."

Sajnos nem azt mondták, hogy kedves anyuka, apuka túlaggódó, nincs a kisasszonnyal semmi problem. :( Sőt azt javasolták, hogy keressük fel a területileg illetékes szakértői bizottságot (nevelési tanácsadót) a korai fejlesztés mielőbbi elkezdése érdekében.
Közben lehet, hogy a kétségbeesés miatt is, de eszembe jutott, hogy mi lenne, ha felvételiznék gyógypedagógusnak. Lehet, hogy nincs elég pontom, de ki tudja. Meg azon is agyalok, hogy vajon elég erős lennék -e ahhoz, hogy a munkámban (hivatásomban) és otthon is hasonló helyzetekkel kellene szembesülnöm. Na majd töprengek rajta, februárig van még időm. Tényleg, valamelyikőtök nem tudja véletlenül, hogy az érettségi elévül -e a felvételi pontokat illetőleg vagy sem? Kerestem a neten, de egyértelmű válaszra nem leltem...
Meg lettünk dicsérve, és még írásba is foglalták: "A szülők rendkívül érzékenyen és reálisan látják a gyermek állapotát, a fejlődésbeli eltéréseket megfogalmazzák. Ezek együttesen jó alapját adhatják a gyermek célirányos fejlesztésének."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése