lassandebiztosan

2015. január 13., kedd

Az új családtag...

Szőnyeget nem ér nézni, 2 hónapja volt takarítva, de hát a színe nem gyermek -és kutyakompatibilis :P :D

6 megjegyzés:

  1. Cukik! Látom te sem bírsz leállni a befogadással, nálunk 4 ilyen, vagy olyan formában mentett kutya van, de itt meg kellett húzni a határt!

    VálaszTörlés
  2. Nahát! Akkor ezt most vesézzük ki alaposabban! :) Harmadik "gyerek"? :)

    VálaszTörlés
  3. Jól látod, a helyi menhelyen is van csomó kedvencem, akiket ha tehetném, hazahoznám. De most már tényleg létszámstop van nálunk is. :) Megnyugtató, hogy sokan vagyunk ilyen "kényszeres befogadók"... :D

    VálaszTörlés
  4. Igen, nagycsaládosak vagyunk. :) Bár Májló már a 4. "gyerkőc".

    VálaszTörlés
  5. Akkor őt már "készen" kaptad, valami csivi-őzpincser kutyus? Amikor kutyát sétáltatok egyet- kettőt, gyalog, vagy rohanva, itt a faluban és végig csahol, őrjöng az utca összes kutyája, a férjem megjegyzi,hogy nyilván adrenalinfüggő vagyok:) Én meg most azt, hogy nyilván te is:) Így nem nehezebb lent Cukival, vagy nem együtt jártok kutyát sétáltatni és neked a kutyasétáltatás voltaképp a pihi?

    VálaszTörlés
  6. Igen, ő már "készen" jött, sokkal könnyebb volt ilyen téren vele, mint Ficikével. :) Viszont másban meg nehezebb vele, de majd megtanulja a dolgokat (remélem! :D ). Amúgy egészen más, mint amilyennek a menhelyen tettette magát, ott egy kis semmi hangú, visszahúzódó szerényke, itt meg... Jaj, szinte az összes járókelőt megmorogja, kutyákról nem is beszélve.
    Igen, nekem is az a tippem, hogy csivi-pincser mixi. :)
    Nekem inkább kikapcsolódás a sétáltatás gyerök nélkül; a leányzóval csak úgy történt eddig párszor, hogy az apjával együtt és a kutyafuttatóban. :) Tetszett neki, dobta is a labdát, de egyedül hármójukat nem merném bevállalni. :D

    VálaszTörlés