lassandebiztosan

2014. október 24., péntek

Vadaskert, kontroll

Már lassan 1 hónapja voltunk kontrollon. Kicsit el vagyok maradva az írással... Vonattal mentünk, nem volt egy leányálom, hiába a kedvenc videói a telón, azért voltak kiborulások. Mondjuk nem is csodálom, hosszú volt az út. Kőbánya-Zugló szakaszon tört rá a legerősebb kiakadás, minden baja volt már. Aztán leszálltunk és onnan szerencsére férjem keresztapja elvitt bennünket autóval. Ott megszeppent a kisasszony (nincs személygépjárművünk), így semmi probléma nem volt. :)

Kicsit várni kellett, de vannak jó játékok, az udvarra is kimentünk.




A doktornő el volt ájulva, hogy mennyit nőtt és fejlődött a Cuki. Beszélgettünk, majd mondta, hogy postázza a leletet meg az igazolást, szakorvosit.

Hazafele megszívtuk... Pár perc híján késtük le a vonatot, mert nem volt szabad pénztár (returt szerettünk volna venni, de nem sikerült a vonaton valamiért, olyan megállóban szálltunk fel, ahol nincs pénztár, így a vonaton is meg lehet venni. Csak hát a retur az meghaladta a máv képességeit, vagy a jegyvizsgálóét, mert egy ismerősöm is kaller, és szerinte a kalauz bá' volt béna vagy lusta.) Nem kicsit voltam dühös... Már én is fáradt voltam, nemhogy a lány. De valahogy túléltük. Csak lett pár új őszhajszálam. :P

Úgy kb. ennyi volt, semmi izgi.

Most a tavalyihoz képest hamar megkaptuk a levelet is. Csak hát azért túl szép lett volna, ha minden benne lett volna... A szakorvosi igazolás a tartós betegségről hiányzott (ez kell az emelt családihoz, hosszabbított gyes-hez). De szóltunk a doktornőnek, és egy szavunk sem lehet, hisz pár napon belül már a kezünkben volt. :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök hogy ilyen szépen fejlődik a tündér lányka!!! ♥ Azok a gyönyörű göndör fürtjei... Imádom! :) Nem csodálom hogy nehezen viselte az utazást.. :( Még aki nem Auti annak is fárasztó az Alföld szívéből feljutni Pestre és vissza.. Mi is járunk a májbetegségem miatt félévente és mire haza érünk a kezelések után, erőt vesz rajtam a fáradtság...Puszik! ♥

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük! :)
    Nekünk szerencsére csak ritkán kell megtennünk ilyen nagy utakat, sajnálom, hogy Neked gyakrabban. :(

    VálaszTörlés