lassandebiztosan

2014. szeptember 1., hétfő

Új blogom a részletekről

Ha valakit érdekelnek a részletek is (igen, kiírom magamból, úgy érzem enyhít a fájdalmamon, nálam tényleg műkszik az írásterápia), akkor keressen meg privát üzenetben fb-on vagy email-ben a lassandebiztosan@indamail.hu-n.
A blog nem zárt, de a címét csak olyanoknak szeretném elárulni, akikről én is tudok dolgokat. Így kizárólag azoknak küldöm el, akiket mondjuk a blogjuk alapján ismerek vagy azoknak, akik fb-on bejelölnek ismerősnek.

9 megjegyzés:

  1. szia, írtam egy mailt, aztán meglátjuk hogy döntesz.
    Ági

    VálaszTörlés
  2. Hát akkor én kiestem a szórásból :( :) Zugolvasód vagyok, nem tudom kommenteltem-e valaha is... Régóta olvaslak... De akkor maradok itt. :)

    VálaszTörlés
  3. Én szívesen olvasnám a soraidat! Sok erőt Neked!!!! Az ovi meg tényleg szuper lesz, nekünk is tök jó volt az első nap!

    VálaszTörlés
  4. Hahó, Part vagyok, én is bejelöltem a blogod FB-n (90. követő vagyok, Dublinból), olvasnálak szivesen. :)

    VálaszTörlés
  5. Én is zugdrukkered vagyok... és maradok.
    Sz.

    VálaszTörlés
  6. Szia, sajnos akkor így én is lemaradok a részletekről, mivel zugolvasó vagyok és nem ismerlek. Szívesen olvasnám a másik blogot is, de tiszteletben tartom a döntésed. Azért továbbra is drukkolok nektek és olvasom tovább ezt a blogot. :)

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Én is régóta olvaslak, szívesen olvasnám a másik blogot is ha lehet, facebookon bejelöltelek! Remélem azért még rendbe jön köztetek a dolog! Én drukkolok! Dia

    VálaszTörlés
  8. Bogdánné Bácskai Éva2014. szeptember 4. 20:03

    Szia, nagyon sajnálom, hogy ilyen válságba kerültetek :-(
    Ha gondolod, szeretném olvasni, mi is történt, de nem tudlak az fb-n bejelölni, csak a blogod fb oldalát látom, a teljes nevedet nem tudom.
    De szerintem te be tudsz jelölni engem, hiszen itt látod a nevem, :)
    Már beszélgettünk párszor, itt is, meg Éva blogján is, bár ott mostanában kevesebbet vagyok.

    VálaszTörlés
  9. Èn csak pàr napja talàltam ràd Zsanett blogjàn keresztūl,es azòta szorgalmasan visszaolvastam.
    Csakis emiatt lennèk kìvàncsi a rèszletekre,mert ha màr valamennyire kèpben vagyok a dolgokkal ès tervezlek tovàbbra is olvasni,szeretnèk up-to-date lenni.
    A teljes nevedet nem tudom,de akkor megkeresem fb-on a blogodat.A döntès a tied ìgy is ùgy is,ùgyhogy ettôl függetlenül tovàbbra is olvasni foglak.

    VálaszTörlés