lassandebiztosan

2014. szeptember 25., csütörtök

Ovi...............

Vagy inkább kiképzőosztag. Jaj, annyira kivan a f@szom vele... Azzal vigasztalódom, hogy legközelebb csak kövi hét keddjén kell vinni a leányzót. (Csütörtökön óvónéniket képzik tovább, pénteken meg nem viszem, hogy nehogy hétfőre lebetegedjen, így is kehes, had pihenjen, ugyanis menni kell a Vadaskertbe felülvizsgálatra, nem lenne hátrány, ha nem betegen utazna jó pár kilómétert).

Borzalom, csalódás az egész. Pedig mennyi reményt fűztünk hozzá. :/ Ma már majdnem világgá mentem. Holnap (vagyis ma este) kifejtem bővebben. Jelenleg azon gondolkodom, hogy kiveszem az oviból. Természetesen még adok időt, de sajnos az alapvető dolgok, amik nem a lányomon és nem rajtam vagy az apján múlnak; nem hiszem, hogy változni fognak (kölcsönös kommunikáció, együttműködés, tolerancia, elfogadás).


6 megjegyzés:

  1. Kivi leszek a részletekre. De addigis:


    Sose leszel elégedett azzal, ami ott folyik. Nekem is sokszor a szívem vérzett otthagyni a leányzót, tudva, hogy - a fejlesztéseket leszámítva - nem úgy és nem annyit foglalkoznak vele, mint én otthon. Nem partnerek annyira, mint szerintem kéne (pl szobatisztaság), és sokszor mondják, hogy jaj, milyen jól eljátszott ezzel vagy azzal, amiről én tudom, hogy annyit tesz, hogy pakolgatta egyik dobozból a másikba a filcállatkákat, vagy simizte velük az arcát ... (zombulás, erről már írtam neked) Persze, nekik jó, mert nincs vele gond, a lányom elvan magában, ha nem foglalkoztatod, magától nem pörög mint a többi gyerek.


    Emellett viszont a fejlesztőink nagyon jók, és elhivatottak. A gyerektársaság is jót tesz neki, látom, hogy jól érzi magát ott, néha (sokszor) haza sem akar jönni velem. Meg hát dolgozni is kell ugyebár. Úgyhogy ilyenkor nyelek, és hagyom vérezni a szívem :(


    Remélem, azért jól alakulnak majd. Adj időt a lánynak is, az ovinak is.

    VálaszTörlés
  2. Szia! Ne add fel! Tudod, ha minden nehézségnél kiveszed/abbahagyatod az se jó...persze nekem nincs 'speciális igényű gyerekem' (de ez még nem 100%) de egy 3 évesnek már kellenek az olyan ingerek is, amik nem otthoniak. Szerintem.

    VálaszTörlés
  3. Itt ülök, és alig várom a részleteket! A többit meg kb. elmondták előttem. Amikor E. ovit kezdett (a világ egyik legalkalmazkodóbb személyiségeként), csak néztem, hogy mi ez? Szabályok-szabályok-szabályok! Még ő is furcsállta, de ilyen időtávlatból mondom, nem rossz ez.

    VálaszTörlés
  4. Az megvan ugye, hogy elveszett a DONATE gombod... ;)

    VálaszTörlés
  5. Ezt most nem volt jó olvasni! :( Várom a részleteket!

    VálaszTörlés
  6. Csak azt nem értem hogy miért ennyire ingadozó a véleményed, egyszer nagyon jó, egyszer meg ki akarod venni. Értem én hogy minden nap más történik de ennyire különböző legyen szinte naponta ! Nem lehet hogy az éppen egymást váltó dolgozók kavarnak a más stílusukkal?

    VálaszTörlés