lassandebiztosan

2014. szeptember 18., csütörtök

Ki Mit Tube

Ez a klip szerintem hihetetlenül jó! Annyira egyértelműen ott van benne az elfogadás lényege, hogy ha tehetném, kötelezővé tenném a megnézését sokak számára... Köszönöm az Itt van, pedig senki se hívta blognak, hogy megismerhettem, hogy felhívta rá a figyelmem!

11 megjegyzés:

  1. Ha szabad ellenvéleményt fogalmaznom, akkor megteszem:) Tudod, hogy kb. egy véleményen vagyunk ezzel az egész elfogadás dologgal kapcsolatban, viszont szerintem ez a videó nem más, mint egy nagyra fújt lufi.
    Jól meg akarja mondani a tutit, közben nem csinál mást, csak kliséket puffogtat.
    A táncuk nagyon szájbarágós, lány-fiú-lány-soklány-végül piros magassarkú és akkor kemény, kétkezi munkás apám, háztartásbeli anyám, meleg vagyok, öleljetek a kebletekre. Megteszik, boldogság. Nálam ez nem működik, nagyon műmájer. Szerintem.

    Pláne, hogy nem csak a Conchita jelenség lefutott dolog már (szerintem), hanem a férfi piros magassarkút hord dolog is: ezt épp ennek az évnek az elején egy női magazin lőtte el, jó nagy volt körülötte a felhajtás: híres férfiakat piros magassarkúba bújtattak, és nem a melegek egyenjogúságáért "tüntettek" vele, hanem a NŐKkel szolidarítottak. Anyuka is az elején piros tűsarkúban megy teregetni, gondolom ő nem meleg, miután apukával él, így teljes a képzavar.
    Egy dolog viszont vitathatatlan: ügyesen táncolnak a fiatalok.

    Amúgy szerintem egy magát nagyon okosnak képzelő, fiatal fiú rendezése a klip, aki nem lát tovább a kliséknél.

    Ez alapján senki, aki elutasítja a melegeket nem fog jobb belátásra térni - és hát nem is csodálom...
    Bocsánat, hogy kifakadtam, ez nem neked szólt, de borzalamsan fel tudnabosszantani az ilyen bután megmondó dolgok.

    VálaszTörlés
  2. Welcome To Reality2014. szeptember 18. 18:29

    Höhö, szívesen. :D

    VálaszTörlés
  3. Persze, hogy lehet ellenvélemény. :)
    Nem vagyunk egyformák, én ezek szerint vevő vagyok a klisékre, Te meg nem. De nekem tényleg tetszik és megérint. Meg reménykedem abban, hogy pár nagyon ellenző elgondolkodik ha még kis időre is azon, hogy mi lenne, ha ő, vagy az ő gyereke lenne meleg. Bár lehet, hogy naiv vagyok, nem igazán tudom, hogy mit hoz ki egy homoszexualitástól óckodó emberből.


    De milyen jó teste van már Lalinak. :O (Párszor már megnéztem és csorgatom a nyálam) :)

    VálaszTörlés
  4. Na, megmutattam anyunak (pont itt van), ő egyértelműen homofób. Erre elkezdett a Bibliáról beszélni... Meg hogy bűn. Meg hogy aki ezt csinálja, örökké égni fog a pokolban. Kár volt megnézetnem vele. Mindegy, mi is bizonyítékai vagyunk annak, hogy attól, ha egy szülő próbálja is beleverni a gyereke fejébe az elutasítást, attól még a gyerek lehet nyitott. Gondolom ez fordítva is lehet igaz.
    Ja, a nővel táncolós részről nekem az jut eszembe, mikor le szerettem volna feküdni egy meleg sráccal. :)

    VálaszTörlés
  5. :)) igen, epp ezert gondolom amugy en is azt, hogy egy ilye video csak egy ujabb ok a buzizasra. Valahogy okosabban is meg lehetett volna szerintem csinalni, vagy legalabbis nem ennyire kozhelyesen.
    Amugy jol latod, engem a falra lehet maszatni a klisekkel, plane ha azzal nagyon akarnak mondani valamit, attol ki tudok borulni, de ezt tudjuk be annak, hogy eleg kenyes az izlesem mindenfele mozgokep teren:)

    Lali teste amugy igen, egeszen mutatos:))

    VálaszTörlés
  6. Off: Bocs hogy nem a témához, tudod, ebben még nekem sincs letisztult véleményem de lehetséges hogy a te blogodról jönnek a legtöbben a lapomra a statisztika alapján? Nem mintha baj lenne, csak csodálkozom DD http://panaszkodjuknk.blog.hu
    A kép véletlenül került be, gondolom nem baj DD

    VálaszTörlés
  7. Welcome To Reality2014. szeptember 25. 13:52

    Nekem tetszik a kép

    VálaszTörlés
  8. A kép nekem is tetszik, csak tudnám informatikus létemre hogy a fenébe került oda DD, mármint a hely stimmel, csak az itteni élet nem tetszik :-(

    VálaszTörlés
  9. Welcome To Reality2014. szeptember 25. 15:58

    Hol az ottan?

    VálaszTörlés