lassandebiztosan

2014. augusztus 20., szerda

A csudálatos 9. évfordulónkról...

Egy aprócska jótanács férjeknek/élettársaknak/szeretőknek: ne mosd ki egy nőszemély sminktáskáját, mert megvadul. Sőt, ha az eset felfedezése után semmi megbánást nem tanúsítasz, na az végképp idegesítő és veszélyes!!!
Jah, és lehetőleg ezt a merényletet ne egy jeles évfordulót megelőző napon tedd meg, hisz akkor szinte biztosra vehető a teljes kiborulás.
Legalábbis ha a mi példánkból indulok ki, akkor mindenképp ez a legvalószínűbb forgatókönyv... :/

Történt ugyanis, hogy a drágám szabin volt, és a fürdőszobai polcon rendet tett és valószínűleg ekkor kerülhetett szerintem bele a mosógépbe a sminkcuccom...
Majd mosott is (kéretik nem írni szexista megjegyzéseket, hogy "megérdemelted hülye luvnya, hát mi az, hogy egy hímvesszővel rendelkező mos, hát szörnyűség!")
A teregetést én hajtottam végre, így a szembesülés is nekem jutott. Először furcsálltam, hogy miért van ennyi hajgumi a mosódobban, de mondom biztos csak beleestek vagy valami, de aztán gyanús lett, és nem sokkal később kiderült, hogy minden sminkes akármim ki lett mosva. :( A legtöbb beázott, de mondjuk ami nem, azt sem használnám szívesen, hisz azért lehet, hogy a 40 fokos mosás nem tett jót nekik...

Hát szóval ez volt az évfordulós ajándék az Embertől. :S Azért is bosszantott veszettül ez az egész, mert mindig akciósan vettem meg az amúgy sem luxus kategóriás bizbaszaimat... Erre nem kimosta a majd 1 évnyi gyűjtögetésemet???

Ahogy felfogtam a történteket, elkezdtem bőgni, de mint állat. Sok elfojtott dolog is feltört persze, mert én olyan vagyok, hogy ritkán bőgök, de akkor aztán izomból művelem... (És másnap persze meló volt, én meg olyan fajta picsogó vagyok, hogy úgy bepüffed utána a szemem, hogy nem igaz. Ijesztően néztem ki, hűtöttem, meg minden házi praktikát bevetettem, és így szerencsére azért nem rettentek meg tőlem a kollégák, de azért néztem már ki jobban is. :D )






'Is it purple' fantázianevű szemhéjpúderemre az eset után inkább azt mondanám, hogy baszki, nem pörpül, hanem semmilyen, mivel üres... :( 


A kiakadásom után azért beszélgettünk egy kicsit, ez is nagy szó ám, ritka az ilyesmi mifelénk. De hát nem jutottunk dűlőre. Sőt, elég szar volt azzal is szembesülni, hogy mindketten úgy látjuk, hogy a kapcsolatunk kibaszottul ingatag, és ki tudja, merre tartunk... :(

Bónuszként ezek mellett meg is jött (szülés előtt szinte észre sem vettem, de azóta viszont nagyon megérzem) és naná, hogy a kutya is bevizelt hajnalban, pedig szinte 100%-ig szobatiszta, de most azért meg kellett örvendeztetnie neki is. :P

20 megjegyzés:

  1. Hát azt hiszem egy ilyentől én is tuti kiakadnék. Azért remélem pár cuccot fogsz tudni még használni, a cerkáknak talán nem esett nagyobb baja. Sajnálom, hogy ez az egész pont az évfordulótok előtt történt, de legalább beszélgettetek róla. Amíg megbeszéltek mindent, addig nem lesz semmi gond :)

    VálaszTörlés
  2. Welcome To Reality2014. augusztus 21. 0:56

    Kitartást!

    VálaszTörlés
  3. A fenébe.... kisirt szemre meg jó a jég és a félbe vágott nyers krumpli (tapasztalat - nekem is nagyon meg szokott dagadni)

    VálaszTörlés
  4. Nem ertem, ha duzzadt volt a szemhejad, miert nem sminkeltel masnap?

    Oh, wait...

    Szoval sajnalom!!! Ilyen az, mikor a buzgosag figyelmetlenseggel parosul. Szegeny ferj... Meg szegeny te. De probaljatok mag humorral feloldani :D.

    VálaszTörlés
  5. Valószínűleg én is kiakadtam volna, pedig ha a másik oldalt nézzük, akkor segíteni akart a Jóember, még ha szerinte ezek nem is olyan értékes cuccok...

    A lényeg, hogy meg tudjátok beszélni! :)

    VálaszTörlés
  6. Sosem értettem meg azt , hogy miért kell egy szép nőnek kifestenie magát, ha már egyszer jól néz ki.
    A sminkmosó

    VálaszTörlés
  7. Ez picsaság, mondaná anyukám. Tudom, hogy neked viszont nem az! Én is voltam full depis (olvashattad a blogomban), akkor semmi sem volt jó. Én is borultam ki hasonló dolgokon... Pl. a hűtő ajtajának átszerelésekor a frissen vásárolt berendezésen lejött egy helyen a plezúr. Ó, hogy mekkkora patáliát csaptam. Most már csak röhögök rajta :)
    Lehet, hogy a párod csak segíteni akart, figyelmetlen volt, nem vette észre, hogy bedobta a mosógépbe a sminkcuccodat. Nálunk pont ezért van külön polcon, olyanon, ahol M. nem motoszkál :).


    Jaj, olyan szívesen segítenék... Írtam levelet is, remélem, hamar látni fogod. :)

    Kitartás, a felhők felett mindig kék az ég!!! :)


    Pocikabogi

    VálaszTörlés
  8. Szegény Te, annyi a smink készltnek, még jó, hogy fiatal, és anélkül is szép vagy. :-) És hát szegény férj, aki meg csak jót akart.....neki sem lehet túl jó. Van nekem egy rakás nem használt smink cuccom, elküldhetem? ;-)

    VálaszTörlés
  9. Jáháj, de jól néz ki DD. Ez olyan igazi férfias cselekedet, mint papír zsebkendőkkel kimosni a fekete ruhákat. Mondjuk olyat én is szoktam néha.

    VálaszTörlés
  10. Megnyugtat a tudat, hogy más sem venné jó néven a hasonló "merényletet", volt hogy úgy éreztem, hogy kissé túlreagáltam, de többen megerősítettetek, hogy nem feltétlen! :)
    Próbáltam faragni a szemcekán, de félúton feladtam, mert még ott is vizes volt... :(
    De már újra vásároltam pár dolgot, és akkora mázlim volt, hogy minden akciós volt, 2500 Ft-ból nagyjából sikerült pótolnom a legszükségesebbeket. :)

    VálaszTörlés
  11. Köszi, igyekszem. :) Már jobb (persze ha nem tudtam volna kis időn belül beszerezni az utánpótlást, akkor valószínűleg még mindég a hajam tépném, de így azért sokkal könnyebb volt túltennem magam az eseten.

    VálaszTörlés
  12. A krumplit még nem próbáltam, de legközelebb lehet, azt is bevetem.

    VálaszTörlés
  13. :P :D Na igen, olvastam az okos cikkekben, hogy ha nem lappad, akkor még mindég ott a sminkelés... :D Biztos nem voltam a legkellemesebb vizuális élmény a melóhelyen, de túlélték szerencsére, és még kérdőre sem vontak a borzalmas kinézetem miatt. :D

    VálaszTörlés
  14. A maga módján és sok tekintetben tényleg Jóember (és ezt nem csak azért írom, mert olvas) :D Na de az együttérzés és sajnálat kimutatásának hiánya az rendesen megcincálta az amúgy sem túl stabil idegrendszeremet. :)

    VálaszTörlés
  15. Értem. Akkor ezért mostad ki őket... :D Nem szeretnéd, hogy sminkkel elfedjem a (nemlétező) szépségem. :)
    Sminkmosóné

    VálaszTörlés
  16. Hihetetlen, hogy rosszabb periódusaiban az ember mennyire ki tud akadni dolgokon. De már én sem látom olyan drasztikusnak a helyzetet (jó, ehhez azért nagyban hozzájárult a megbánása és az, hogy önként javasolta, hogy pótoljam őket :) )


    Most olvastam a leveled és válaszoltam is.

    VálaszTörlés
  17. A viszonylagos fiatalság és a szépség nem jár sajnos karöltve. ;) Főleg nem nálam. :D
    Ha nem használod a sminkcuccokat, akkor én nagy örömmel elfogadom, de tényleg csak akkor, ha neked nincs rájuk szükséged!

    VálaszTörlés
  18. :D Van egy-két kép, amik azért a számomra tragikus szitu ellenére is tetszenek. :)
    De még a mai napig nem világos ám, hogy hogy a faszba került bele a mosógépbe, az Ember próbálta rám meg a lányra fogni, de lehetetlen és fizikailag képtelenség, hogy mi lennénk az elkövetők!
    Fú, a zsepis mosásoktól is idegrohamot tudok kapni... :D

    VálaszTörlés
  19. Így
    én is jártam, csak nálunk Marci pakolt a gépbe, és én mostam ki a szemfestékeket. Elöltöltős, így nézhettem, ahogy forognak. Kiváló minőségűek lehettek, mert semmi nem maradt a dobozokban. Akkor nem voltam túl
    boldog, most már csak egy vicces történet. Remélem, egyszer nektek is az lesz.
    Amúgy meg hű, és ha, az én uram nemigen tudná, mit, hogyan mosson, hisz még sose csinálta...

    VálaszTörlés
  20. Nem lehetett felemelő látni, ahogy kimosódnak a sminkcuccaid! Mindenesetre azért tényleg megnyugtató, hogy mások is jártak már így. :) És már én sem fogom fel olyan brutál tragikusan az esetet, de akkor abban a minutumban nagyon megterhelő volt lelkileg. :)

    VálaszTörlés