lassandebiztosan

2016. augusztus 9., kedd

Ismét kaka

Vagyis kakamizéria. Múlt hét csütörtök óta nem volt kaksi. Elegem van! 2 éve szenvedünk vele (igazából születése óta kínlódunk, de konkrétan a visszatartással 2 éve). És ami felettébb bosszant, hogy van ingere, nincs a szó szoros értelmében vett székrekedése, de a visszatartás sajnos nagyon megy neki. :( 2 év basszus!!! Csomó dolgot kipróbáltunk (kakikönyv, vizuális elmagyarázás, zsarolás, jutalmazás, kakanaptár), de csak időleges megoldást hozott, már amelyik...

Nem igazán van ötletem. Mani anyukájának blogján viszont olvastam egy olyat, ami hátha nekünk is segítene! Lehet, hogy ez sem lenne végleges megoldás, de ha pár hét/hónap nyugi lenne, már veszettül örülnénk neki.
Magyarázni próbáltam neki, hogy a kakája boldog lesz, ha a biliben/wc-ben pihenhet; de úgy érzem, hogy így verbálisan nem igazán érti. Le fogom rajzolni, úgy hátha.

Friss: pár perccel ezelőtt végre kijött. :) Óriási megkönnyebbülés! Elkezdtük zsarolni, mert már egy ideje beszéljük, hogy holnap megyünk moziba, és arra fektettük a fő hangsúlyt, hogy aki nem kakál, az nem jön. Áthívjuk a mamát, aki vigyáz rá és csak anyu, apu megy, hisz mi kulázunk.
Amúgy durva, hogy kb. fél perc alatt kinyomta mindenféle sírás nélkül, valszeg nem is fájt neki, jó kedvvel pattant fel a bilről. Egyszerűen nem értem!!!! Miért csinálja??? Neki is rossz, nekünk is. Valami sürgős megoldást kellene találni. Kipróbálom ezt a boldog kakis projektet vizuális megsegítéssel. Bár a rajztudásom kritikán aluli, de szerencsére a pálcikaemberes firkálmányaimat is érti. :)


----------------------------------------------------------------------------------------------------
FRISSÍTÉS (08.11.): újra érdeklődést mutat a kakanaptár/verseny felé, így hétfőtől újrakezdtük. Azóta már háromszor kakkantott, pedig még csak csütörtök van! Remélem most is beválik pár hétig/hónapig!!! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése